A versenyre tehát összesen 82 pályázat érkezett, leginkább vendéglátóhelyektől, de akadtak belsőépítészeti stúdiók által beadott nevezések és ügynökségi oldalról érkezett pályázatok is. A díjátadón végül összesen 9 kategóriagyőztest hirdettek ki, két pályázó különdíjat kapott, továbbá két közönségdíj és 20 oklevél került kiosztásra a döntőbe jutott és dobogóra került helyezetteknek. Egyes kategóriákban a zsűri nem hirdetett első helyezettet, és volt, ahol megosztott díjat osztott ki.
És végre következzenek a díjazottak:
A Vendég & Hotel különdíját érdemelte ki a legtudatosabban végiggondolt kreatív koncepció és a végig szem előtt tartott magas éttermi színvonal miatt:
ÉTLAP- ÉS ITALLAPDESIGN
La Perle Noire restaurant & lounge pályázó: Sysgastro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Kreatív munkák: Paqart Design Kft.
1. helyezett: Fruccola pályázó: Míves Kft. társpályázó: Grafia Stúdió Bt.
WEBOLDAL ÉS MOBILOLDAL DESIGN ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁG
Döntőbe jutottak:
ARAZ Étterem - 2014-es új webdesign pályázó: ZeinaHotel Szolgáltató Kft.
Legelő Salátabár pályázó: Legelő Kft.
LouLou Honlap pályázó: PLP-Vár Kft.
Akvárium új weboldal pályázó: Akvárium Klub Kft.
LOGÓ ÉS GRAFIKUS ARCULAT - 40 fő alatti vendéglátóegységek
3. helyezett: Hotel Glorius Makó grafikai arculata
Pályázó: IJ. Kommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság
2. helyezett: Delizia Gourmet & More
Pályázó: AG Gourmet Kft.
1. helyezett: Funky Pho logó
Pályázó: Funky Pho Kft.
40 fő feletti vendéglátóegységek
Döntőbe jutott:
Halasi Zoltán és Rudits Károly - LouLou arculat
Pályázó: Art Force Design Kft.
Marriott Hotel Pepper's arculat
Pályázó: UP Hungary Kft.
2. helyezett: Akvárium arculat
Pályázó: Akvárium Klub Kft.
megosztott 1. helyezett: Mazel Tov – Akácfa utca 47.
Pályázó: Go&RUINvestment2000 Kft.
megosztott 1. helyezett: TERMINAL Étterem és Bár arculat
Pályázó: Pakor-Gasztronómiai Kft. Társpályázó: VISIONARY 7 Kft.
VENDÉGLÁTÓIPARI KIEGÉSZÍTŐK
Döntőbe jutott:
DiVino Borbár Gozsdu udvar
Pályázó: DVN Borbár Kft.
2. helyezett:Szent András Sőrfőzde Sörözőjének vendéglátóipari kiegészítői
Pályázó: Agro-Flott Kft.
1. helyezett: Bagetellini by Villa Bagatelle
Pályázó: duplaW Kft. Társpályázó: POP-Design Kft.
VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – ZÁRT TÉR 40 fő alatt
2. helyezett: Bazár Hostel
Pályázó: Bazár Hostel Kft.
1. helyezett: Delizia Gourmet & More
Pályázó: AG Gourmet Kft. 5. b.
VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – ZÁRT TÉR 40 fő felett
Döntőbe jutott:
2. helyezett: Kocka Bár & Grill
Pályázó: Mokoloko Kft. Társpályázó: Minusplus Generáltervező Kft.
megosztott 1. helyezett: Gál Tibor FUZIO - Pincebár és bikavér múzeum Pályázó: Agria Vino 2010 Kft. Társpályázó: Arkt Építészeti Stúdió, Apacs Stúdió Kreatív és Grafikai Bt.
megosztott 1. helyezett: Malom Bisztró
Pályázó: Chill Zone Catering Kft.
A zsűri a beadott anyagok alapján ebből a kategóriából választotta ki az ország legszebb étterme című díj nyertesét. A beadott pályázati anyag alapján a zsűri úgy gondolta, hogy ez a vendéglátóegység nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is kiemelkedik a szektorból és belső kialakításával egy remek példa a letisztult, de ugyanakkor kreatívan végigvitt dizájnra.
Az ország legszebb étterem címet nyerte a TERMINAL Étterem és Bár - Belső tér Pályázó: Pakor-Gasztronómiai Kft.
VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – NYITOTT TÉR
Döntőbe jutott:
Café Alibi Pályázó: LAOS Kft. Társpályázó: Minusplus Generáltervező Kft.
3. helyezett: ARAZ belső terasz design Pályázó: ZeinaHotel Szolgáltató Kft.
2. helyezett: The Bigfish Seafoodbistro Pályázó: Fish &Friends Kft.
1. helyezett: Mazel Tov – Akácfa utca 47. Pályázó: Go&RUINvestment2000 Kft.
Az Instagramon meghirdetett közönségszavazáson közönségdíjas lett a Filo Bar Pályázó: Filo-Food Drink Kft. Társpályázó: Minusplus Generáltervező Kft. és a Központ Bisztró Pályázó: Központ Bisztró Kft.
A díjazottak az eredményhirdetés után a Kiosk Budapest finger food menüjét kóstolhatták végig.