Programok

Fiatalok feketén fehéren 2021 – kiállításmegnyitó

2022.01.03. 16:05

A vándorkiállítás a Magyar Építőművészek Szövetsége fiatal építészek és tájépítészek részére kiírt pályázatának nyertes munkáiból készített összeállítás, célja a 40 évnél fiatalabb alkotók legjobb eredményeinek bemutatása.

A Magyar Építőművészek Szövetsége január 11-én, kedden 18 órakor tartja a Fiatalok feketén fehéren 2021 című kiállítás megnyitóját a MÉSZ Székház Kós Károly termében. Az eseményen a díjazottak nyilvános ismertetésére is sor kerül. 

Köszöntőt mond Krizsán András DLA, a MÉSZ elnöke, a kiállítást Anthony J. Gall, az Óbudai Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar dékánja, a Bíráló Bizottság elnöke nyitja meg. A díjazottakat Borsos András, a program kurátora mutatja be.

A vándorkiállítás a Magyar Építőművészek Szövetsége fiatal építészek és tájépítészek részére kiírt pályázatának nyertes munkáiból készített összeállítás, célja a 40 évnél fiatalabb alkotók legjobb eredményeinek bemutatása. Az f_f_f 2021 Reischl Gábornak, a MÉSZ néhai elnökének kezdeményezésére 2006-ban elindított és kétévente megrendezett program folytatása.

A kiállítás január 24-ig látogatható.