Egy héttel kitolták a Gastro Design Award 2017 pályázat nevezési határidejét, így július 7-ig pályázhatnak a hazai szállodák, éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák valamint szállodák kisebb-nagyobb vendéglátóegységei a megújult Gastro Design versenyre.
A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátó ipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére, és arra, hogy a vendégoldal területéről mennyire fontos és meghatározó az adott vendéglátóegység megjelenése.
A pályázatokat idén először online lehet leadni és ez csupán néhány percet vesz igénybe. Szintén újítás, hogy Terv-Concept kategória indításával lehetőséget adunk fiatal, pályakezdő tervezőknek, belső építészeknek, designereknek, hogy bemutatkozzanak munkáikkal a nemzetközi és hazai zsűrinek, megismerjék a nevüket, első munkáikat, stílusukat.
Két főkategóriában várjuk a nevezéseket: Gastro és Szálloda témában. Ezeken belül alkategóriákat jelöltünk ki a belsőépítészet és a design területén. Részletes információ és versenykiírás a gastrodesignaward.hu honlapon.
Legyen tiéd az Év Legdizájnosabb Hotele vagy Étterme!
A zsűri elnöke:
A zsűri tagjai:
A pályázat kiírása itt olvasható.