Közélet, hírek

Innovációs tudásmegosztás a Graphisoft és az RWE Csoport között

2016.06.08. 13:30

A Graphisoft egyedülálló innovációs képessége érdekli Európa egyik legnagyobb energiaszolgáltató vállalatát, az RWE Csoportot is, amely vezetősége a Graphisoft Parkba látogatott. A megbeszélés célja az innovációs tapasztalatok bemutatása és megosztása volt Magyarország egyik vezető információtechnológiai központjában.

A német RWE Csoport Európa öt meghatározó energiaszolgáltató vállalatának egyike, és egyben az egyik legnagyobb külföldi tőkebefektető Magyarországon. Az RWE magyarországi vállalatain – köztük az ELMŰ, ÉMÁSZ, Mátrai Erőmű – keresztül hazánk egyik vezető villamosenergiai ellátója.

Magyarországi innovációs napjuk részeként a vállalatcsoport vezetése a Graphisoft Parkba látogatott, ahol technológiai innovációs lehetőségeket és megoldásokat nézett meg és egyeztetett a park, valamint a GRAPHISOFT menedzsmentjével és szakértőivel.

A GRAPHISOFT több mint 30 éve a világ egyik leginnovatívabb vállalata, amely budapesti fejlesztőközpontján – és magyar szakemberein – keresztül minden évben olyan szakmai fejlesztéseket hoz létre, amelyek az épületinformációs modellezés (BIM) területén mindig a világ vezető újításai közé tartoznak.

„Innovációs filozófiánkat és technológia-fejlesztési megközelítésünket szívesen osztottuk meg az RWE Csoport vezetésével.” – mondta Pfemeter Ákos, a GRAPHISOFT marketingért felelős alelnöke. „Örömmel tapasztalom, hogy Magyarország és a magyar fejlesztők továbbra is a világ elismert technológiai innovátorai közé tartoznak, a GRAPHISOFT az első start-upként – és jelenlegi magyar multiként – folyamatosan ennek erősítésén és támogatásán dolgozik.”

forrás: sajtóközlemény