Design/Formatervezés

Járjuk be online a Biennálét!

2015.11.13. 14:18

Utcákat, tereket eddig is bejárhattunk a Google segítségével, most azonban a kultúra felé is tettek egy hatalmas lépést: ezentúl számítógépünk előtt ülve is megnézhetjük a Képzőművészeti Biennále és az Okwui Enwezor által rendezett központi kiállítás anyagait is. 

A Velencei Biennále és a Google Cultural Insitute együttműködésének köszönhetően október 23-ától online is megtekinthetők az idei Képzőművészeti Biennále nemzeti pavilonjainak projektjei, valamint az Okwui Enwezor által rendezett központi kiállítás anyagának legizgalmasabb részletei.Kalandozzon online: g.co/biennalearte2015

www.labiennale.org/it/arte/esposizione2015-online/

Akik a pedig virtuálisan szeretnék bejárni a Biennále helyszíneit, a google earth-ön immár nem csak Velence utcáin, de a kiállítási terekben, így a magyar pavilonban is sétálhatnak.

A központi iroda székhelyén, a Szent Márk tértől pár percre található Ca’ Giustinianban pedig egészen 2016. január 23-ig, azaz a zárás után további két hónapig, a Google által fejlesztett Liquid Galaxy technológiának köszönhetően tekintheti meg virtuálisan az idei kiállítást.