Pályázatok

Kulturális örökség menedzsment és fenntartható fejlődés

2009.07.07. 06:05

Új innovatív – tandíjmentes – képzés indul Kőszegen. A program a norvégiai Trondheimi Egyetem örökség menedzsment képzésével való kooperációban valósul meg.
Jelentkezési határidő: 2009. augusztus 31.

2009 szeptemberében „Kulturális örökség menedzsment és fenntartható fejlődés” témakörében szakirányú képzést indít az ISES Alapítvány a Norvég Alap támogatásával.

A képzés 3+1 féléves, célja olyan elméleti és gyakorlati szakemberek képzése, akik a kulturális örökséget működő rendszerként szemlélik, nemcsak védelmét, hanem hasznosíthatóságát és fenntarthatóságát is szem előtt tartják. A programról dr. Bariska István programvezető elmondta, hogy 20 fő számára biztosít tandíjmentességet és szállást.

A szakirányú, másoddiplomás képzésre az ország egész területéről várnak jelentkezőket. A képzés magyarul folyik, de előnyt jelent, ha a jelentkezők legalább középfokú angol nyelvtudással rendelkeznek, mivel a tudományág legtöbb irodalma angol nyelvű, illetve szerepel a tervek között egyes tárgyak oktatása angol nyelven is.

A program a norvégiai Trondheimi Egyetem örökség menedzsment képzésével való kooperációban valósul meg, ezzel biztosítva a tanári és hallgatói mobilitást.

A programra 2009. augusztus 31-ig lehet jelentkezni. A jelentkezés részletes feltételeiről és a képzésről a program vezetőjénél az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek:
E-mail: ibariska/kukac/hotmail.com
Tel: 70/312 80 49; 94/563 055

további információ