Programok

Megújul a www.archis.org - interaktív megnyitó

2007.10.29. 06:43

Az amszterdami bemutató két részből áll majd: október 30-án 17.00 órakor előadás keretében mutatják be az Archis új stratégiáját és szerkezeti felépítését, majd 18.00 órakor indul el az új weboldal, s ekkor nyílik meg a globális 'chatroom' is.
Legyen ez közös élmény és egy nagy globális beszélgetés!

Október 30-án Amszterdamban mutatják be a megújult Archis weboldalt.
Nyomtatott változata, az AMO és a C-Lab közös kezdeményezése, a Volume után az Archis nonprofit kiadóvá és tanácsadó céggé alakul át.
A szervezet újabb evolúciós állomását mutatja be a megújult weboldal (a Resource Studio munkája), amely egy egyre bővülő tudáshalmaznak és dialógusok sokaságának biztosít új, nemzetközi terepet.

Az amszterdami bemutató két részből áll majd: október 30-án 17.00 órakor előadás keretében mutatják be az Archis új stratégiáját és szerkezeti felépítését, majd 18.00 órakor indul el az új weboldal, és ekkor nyílik meg a globális 'chatroom' is.

Kétféle módon lehet részt venni a 'chatroom' beszélgetéseiben: vagy csatlakozunk az egyik helyi Archis 'chatroom' találkozóhoz (helyszínekért lásd az Archis weboldalt), vagy mi magunk megszervezünk egyet a városunkban. Legyen ez közös élmény és egy nagy globális beszélgetés! Csatlakozzunk a bemutató eseményhez! Budapest
még nem lépett be a hálózatba, de többek közt New York, Berlin, Szarajevó, Isztambul és Sanghaj is találkozót szervezett már az eseményen való részvételhez.

A bemutató helyszíne: de Balie, de Salon zaal, Kleine- Gartmanplantsoen 10 (Leidseplein), Amszterdam, Hollandia
Az újabb és újabb 'chatroom' helyszínek rendre felkerülnek a www.archis.org weboldalra.


részletek: http://www.volumeproject.org/