Technológia

Mobil útmutató rögzítési megoldásokhoz szakembereknek – fischer PRO 

2023.04.06. 14:09

Hogyan találhatom meg a megfelelő rögzítési megoldást? Hogyan találhatom meg gyorsan az összes specifikációt a fischer rögzítőelemek kínálatában? Hol találhatok fischer termékeket a közelemben? A díjnyertes fischer PRO mobil applikációban többek között ezekre a kérdésekre találunk választ, mely most két új modullal egészült ki. 

Az építőipar digitalizációja nem újkeletű dolog. Beépült már az okostelefon használata a napi működésbe: megrendelésekhez, jegyzetek készítéséhez vagy lekérdezésekhez hasznos társunk. A fischer épp ezért fejlesztette ki PRO applikációját, mely nem más, mint egy mobil útmutató rögzítési megoldásokhoz. Ennek köszönhetően a szakembereknek mindig kéznél van a segítség: gyorsan és egyszerűen kaphatnak információt termékekről, kereskedésekről, vagy épp a megfelelő rögzítési megoldásról – a ragasztótól kezdve a menetes száron át a szitahüvelyből álló átfogó megoldásokig.

A mobil applikáció hasznos szolgáltatások széles skáláját kínálja. A teherhordó szerkezetre, a rögzítendő tárgy méretére, a szerelés típusára és az alkalmazandó terhelésekre vonatkozó információk lekérésével a felhasználók saját maguk is megtalálhatják a megfelelő rögzítési megoldást. Az online termékkatalógusban az összes fischer termék, illetve azok műszaki leírása egy pillanat alatt elérhető naprakészen. 

A felület újdonsággal bővült a közelmúltban: elérhetővé vált a fischer ragasztómennyiség kalkulátor, mely a ragasztó mennyiségének egzakt meghatározását szolgálja a veszteség figyelembevételével, tetszőleges dübelek esetében. További újítás a FireStop modul, mely lehetővé teszi a megfelelő passzív tűzvédelmi rendszer elemeinek kiválasztását, illetve a szükséges anyagmennyiség kiszámítását.

A szakkereskedő kereső modul a hozzánk legközelebbi üzlet megtalálásában segít, ahol a kiválasztott termék elérhető. Az alkalmazás a fischer legújabb termékeiről, fontosabb eseményeiről is tájékoztatást nyújt a hírek menüpontban, emellett egyes országokban termékinformációt tartalmazó vonalkódolvasó, illetve fischer mérnökök és technikusok sokéves gyakorlati tapasztalatára támaszkodó Live-Chat is elérhető.

A fischer PRO nemcsak a felhasználók bizalmát nyerte el, de Németországban a délnyugati régió Digital Champions díját is kiérdemelte már „Digitális ügyfélélmény" kategóriában. A mobil applikáció Google Play Áruházból itt, Apple App Store-ból itt tölthető le. További információ a fischer honlapján érhető el.