Programok

Műemléki fotókiállítás

2011.06.09. 08:57

2011. június 22-én, szerdán, 17 órakor kerül sor a műemlékem.hu 2010-es fotópályázatából összeállított kiállítás ünnepélyes megnyitójára. A kiállítás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Ismét a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal I. kerület Táncsics utcai székháza, azon belül a Pince Galéria ad majd helyet a műemlékem.hu fotópályázatából összeállított kiállításnak. Az ünnepélyes eseményre 2011. június 22-én, szerdán, 17 órakor kerül sor.

A kiállítást Entz Géza, a kultúráért felelős államtitkár tanácsadója, a KÖH elődjének, az Országos Műemlékvédelmi Hivatal volt elnöke, művészettörténész nyitja majd meg, a képeket a portál állandó profi szakértői, Plank Ibolya és Hack Róbert méltatják.

A megnyitón kerül sor a díjak átadására is.
Az Év fotójának a zsűri Konti04 Utcaszínház című alkotását választotta meg - az alkotó egy két fő számára két éjszakára szóló, 2011. november 29-ig igénybe vehető beutaló a ceglédi Hotel Aquarellbe.

A közönségdíjas év fotója, piusz TéLkép című képe lett, a fotós egy fotótanfolyam elvégzésére kap lehetőséget a ZEBRART Studio felajánlásában.

A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal az Év képe választáson második helyet elért mjudit és a közönségszavazatok alapján második fityula számára vigaszdíjként Tóth József – Podonyi Hedvig: MÚLTUNK HÍDJAI című albumának egy-egy példányát ajánlja fel. A könyveket Deme Péter, a hivatal Társadalmi Kapcsolatok Főosztályvezetője adja át.

A megnyitó nyilvános, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A kiállításon szereplő fotók a műemlékem.hu honlapján: