Programok

Multi-Comfort Budapesten

2017.04.26. 08:45

A Saint-Gobain a világ egyik leginnovatívabb vállalata, amely Multi-Comfort épületkoncepciójával egyedülálló megoldásokat kínál. A Saint-Gobain által szervezett május 4-ei kreditpontos képzésen Ön is megismerkedhet a cég filozófiájával és építészeti megoldásaival 

Kedves Építész kolléga,
A Saint-Gobain a világ egyik leginnovatívabb vállalata, amely Multi-Comfort épületkoncepciójával egyedülálló megoldásokat kínál. Kutatási programjaira alapozva olyan termékeket állít elő, amelyek a belső terek, a lakások, az irodák, valamint a közterületek fenntartható élettérré alakítását teszik lehetővé. A Saint-Gobain olyan megoldásokat kínál, amelyek minden érzékszervünkre kellemesen hatnak. Innovatív anyagaink felhasználásával létrehozható egy fenntartható Multi-Comfort épület.

Ha Ön is szeretne megismerkedni a Saint-Gobain filozófiával, elmélyülni építészeti megoldásainkban, várjuk szeretettel kreditpontos képzésünkön.

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3. K Épület I. emelet, Díszterem
Dátum: 2017.május 4., csütörtök
A konferencián megszerezhető kreditponotk száma: 1,5 pont

Az előadássorozaton a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát az alábbi e-mail címen erősítse meg: regisztracio@multicomfort.hu, és a regisztráció során adja meg nevét, lakcímét és kamarai számát.

Sok szeretettel és napközben finom falatokkal várjuk 9 órától az előadás sorozatunk második állomásaként a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épület I. emeleti Dísztermében.

A Multi-Comfort témában további információkért látogassa meg a Saint-Gobain honlapját.

Üdvözlettel,
Saint-Gobain csoport