Pályázatok/Magyar

Pályázat a 2021-es Vedres György-díj elnyerésére

2021.08.11. 10:59

A díjat a Magyar Építőművészek Szövetsége Elnöksége ítéli oda, idén már tizedik alkalommal. A digitális formátumú pályázatok benyújtási határideje 2021. augusztus 20. 

A Magyar Építőművészek Szövetségének Elnöksége olyan, 40 év alatti magyar építészek jelentkezését várja a Vedres György-díjra, akik oktatási vagy egészségügyi tervezésével kiemelkedő építészeti alkotást hoztak létre, és a megépült épület legkésőbb 2020. december 31-ig használatbavételi engedélyt kapott.

A pályázóknak az alábbiakat kell a részvételhez benyújtaniuk:

- a létesítmény bemutató anyagát digitális formátumban, mely tartalmazza az épület főbb jellemzőit (alaprajzait, metszeteit és homlokzatait) és rövid építészeti műleírást legfeljebb egy oldal terjedelemben,

- legalább 5 db digitális fotót a megvalósult épületről, 300 dpi felbontásban,

- a szerző nyilatkozatát arról, hogy a mű saját szellemi alkotása, vagy ha azt társakkal készítette, úgy milyen arányú a műben jegyzett szerzősége.

A pályázatokat digitális formátumban kérik benyújtani a Magyar Építőművészek Szövetsége Titkárságán titkar@meszorg.hu email címre 2021. augusztus 20-ig.

A díjat a Magyar Építőművészek Szövetsége Elnöksége ítéli oda, 2021-ban már tizedik alkalommal. A díjazott a Vedres György-díj díszoklevele mellé nettó százezer forint elismerésben részesül.

Forrás: MÉSZ