Pályázatok

Pályázati felhívás beltéri falfelület megformálására és/vagy szobrászi megoldású kapu megalkotására

2008.02.13. 08:34

A Kortárs Művészeti Zsűri nyilvános, egyfordulós, névaláírásos pályázatot hirdet beltéri falfelület megformálására és/vagy szobrászi megoldású kapu megalkotására.
A pályázatok beérkezési határideje: 2008. március 27. (csütörtök) 16.00 óra.

Magyar Universitas Program – Kortárs Képző- és Iparművészeti Pályázatok
A pályázat száma: KKIP-0029/2008.

A Nyíregyházi Főiskola tanszéki épület beruházásához kapcsolódva, a A Nyíregyházi Főiskola és az IMMORENT OKTATÁSI Kft. megbízásából, a Kortárs Művészeti Zsűri nyilvános, egyfordulós, névaláírásos pályázatot hirdet.

A pályázat tárgya: beltéri falfelület megformálása és/vagy szobrászi megoldású kapu. Helyszín: Nyíregyházi Főiskola Nyíregyháza, Sóstói út 30. alatti campusa.

A műalkotások létrehozására és elhelyezésére rendelkezésre álló legnagyobb összeg: nettó 22.439.700,- (Huszonkétmillió-négyszázharminckilencezer-hétszáz) forint + 20% ÁFA.

A pályázaton az a természetes személy, vagy személyek csoportja (a pályamű szerzője) vehet részt, aki/amely vállalkozik a pályázati kiírásban közzétett feladat elvégzésére, és a pályázati kiírás feltételeit magára nézve kötelezőnek fogadja el.

A pályázat benyújtása regisztrációs díjhoz kötött, melynek összegét lásd a pályázati kiírásban.

A pályázatok beérkezési határideje: 2008. március 27. (csütörtök) 16.00 óra.

A pályázati kiírás elérhető és további információ kapható a www.art-universitas.hu honlapon, valamint a pályázatot lebonyolító Építészfórum Kiadói Kft.-nél, munkanapokon 9-15 óra között a 06-20 563-1692 információs telefonszámon.