Pályázatok

Pályázati felhívás óvoda építésére Budakalászon

2009.01.16. 12:40

Budakalász Nagyközség Önkormányzata a mellékelt tervezési program alapján 5+1 foglalkoztatós óvodát épít.
A nyílt tervpályázatra január 26-ig lehet jelentkezni.

Budakalász Nagyközség Önkormányzata a mellékelt tervezési program alapján a budakalászi 299/101 hrsz. ingatlanra 5+1 foglalkoztatós óvodát épít. Tekintettel arra, hogy az építési engedélyezési és tender tervek elkészítésének díja várhatóan a közbeszerzési értékhatár alatt lesz, a tervezéssel megbízott cég meghívásos versenyeztetéssel kerül kiválasztásra.

Annak érdekében, hogy a versenyeztetésre meghívandó tervezők, tervező cégek kiválasztása minél szélesebb körből történhessen meg, kérjük, hogy – amennyiben a munka felkeltette érdeklődésüket – úgy a letölthető program szerint összeállított jelentkezési dokumentációt a Polgármesteri Hivatalnak legkésőbb

2009. január 26-ig

megküldeni szíveskedjenek.

A jelentkezéshez csatolandó mellékletek:

megépült épületek fényképekkel, lehetőség szerint a környezetbe illeszkedés bemutatásával

A kiválasztás az alábbi szempontok alapján fog történni:

  • a beküldött anyagban bemutatott épületek között szerepel-e az elmúlt öt évben ténylegesen  felépült óvoda, illetve középület.
  • a beküldött referenciaanyagban bemutatott épületek megjelenése, anyaghasználata milyen mértékben illeszkedik az adott település, településrész építészeti hagyományaihoz.

A beérkezett jelentkezők közül az önkormányzat erre kijelölt bizottsága fogja kiválasztani a szempontoknak leginkább megfelelő tervező cégeket, akikkel a versenyeztetést tárgyalásos úton fogja lefolytatni.

forrás: Budakalász portál