Pályázatok

Pályázati felhívás táblakép, falfestmény vagy kárpit megalkotására

2008.02.12. 10:31

A Kortárs Művészeti Zsűri nyilvános, egyfordulós, névaláírásos pályázatot hirdet a Nyugat-Magyarországi Egyetem székesfehérvári oktatási beruházásához kapcsolódva. A pályázatok beérkezési határideje: 2008. március 20. (csütörtök) 16.00 óra.

Magyar Universitas Program – Kortárs Képző- és Iparművészeti Pályázatok
A pályázat száma: KKIP-0028/2008.

A Nyugat-Magyarországi Egyetem székesfehérvári oktatási beruházásához kapcsolódva, a Nyugat-Magyarországi Egyetem és az IMMORENT OKTATÁSI Kft. megbízásából, a Kortárs Művészeti Zsűri nyilvános, egyfordulós, névaláírásos pályázatot hirdet.

A pályázat tárgya: Táblakép, falfestmény vagy kárpit megalkotása.
Helyszín: a Székesfehérvár, Budai út. 43. szám alatti felújított képző- és konferenciaközpont.

A műalkotás létrehozására és elhelyezésére rendelkezésre álló legnagyobb összeg: nettó 5.462.400,- (Ötmillió-négyszázhatvankétezer-négyszáz) forint + 20% ÁFA.

A pályázaton az a természetes személy, vagy személyek csoportja (a pályamű szerzője) vehet részt, aki/amely vállalkozik a pályázati kiírásban közzétett feladat elvégzésére, és a pályázati kiírás feltételeit magára nézve kötelezőnek fogadja el.

A pályázat benyújtása regisztrációs díjhoz kötött, melynek összegét lásd a pályázati kiírásban.

A pályázatok beérkezési határideje: 2008. március 20. (csütörtök) 16.00 óra.

A pályázati kiírás elérhető és további információ kapható a www.art-universitas.hu honlapon, valamint a pályázatot lebonyolító Építészfórum Kiadói Kft.-nél, munkanapokon 9-15 óra között a 06-20/563-1692 információs telefonszámon.