Design/Formatervezés

Prémium kategóriás fürdőszoba design a Tesla emeletén

2016.02.26. 09:37

Ha különleges fürdőszobákra kíváncsi, akkor látogasson el február 28-ig a Tesla Kultba és nézze a Caracalla Design Days kiállítását, ahol magas színvonalú módon, prémium kategóriás fürdőszobai és kiegészítő design termékeket mutatnak be. 

4. Caracalla Design Days 2016 

Február 25. és 28. között a Teslában

Február 25-én megnyitotta kapuit, és vasárnapig látogatható a 4. Caracalla Design Days kiállítás.

Február 24-én ünnepélyes keretek között nyitották meg az idei Caracalla Design Days-t a belvárosi Tesla Kultban. Petrovics-Mérei Andrea, az M4 ismert műsorvezetője volt az est házigazdája, aki Csurgó Ágnessel, a Caracalla Stúdió tulajdonosával közösen mutatta be a közel 500 meghívott vendégnek a Bogár Róbert által megálmodott lélegzetelállító és meghökkentő látványvilágú kiállítást.
A megnyitó során kihirdették a Caracalla-Laufen formatervezési pályázat győzteseit is, sőt az első helyezett alkotás valós méretben meg is tekinthető a kiállításon.


Kiállító partnerek:

Laufen, Duravit, Villeroy & Boch, Kaldewei, Emco, Internorm, Ligne Roset, Alape, Dornbracht, Hansgrohe, AXOR, Glass 1989, Style Center by Müller Mónika, Hüppe, Runtal, Zehnder, Graniti Fiandre, Bisazza Mosaico, Gira, Gessi, Osborne&Little, 3F Project, Siemens

Az esemény ehét vasárnapig, azaz február 28-ig látogatható (belépődíj 1000 forint).
Helyszín: Tesla Kult, 1075 Budapest, Kazinczy utca 21.


 

forrás: sajtóközlemény