Programok

reSITE 2014 konferencia

2014.04.23. 11:57

A 2014. június 19-20-án harmadik alkalommal megrendezésre kerülő reSITE 2014 fókusztémája idén a városoknak és tájaknak az új gazdasági környzetben betöltött helyzete, szerepe (Cities and Landscapes of the New Economy) lesz. Budapest főépítésze, Finta Sándor is elő fog adni Prágában.

A konferenciát ezúttal is az Institut Plánováni A Rizvoje Hlavního Města Prahy-val (Prágai Tervező és Beruházó Intézet) együttműködésben rendezik meg. 

 

 

A rendezvény az összegyűlt tapasztalatok és jó példák bemutatására koncentrál. Negyven világklasszis építész, várostervező és tájépítész, beruházók és közgazdászok, csakúgy mint a legsikeresebb városi önkormányzatok és helyi hatóságok képviselői, és civil szervezetek osztják majd meg tudásukat, és széleskörű tapasztalataikat a fesztivál során, amely az új Forum Karlín épületegyüttesében lesz 2014. június 19-20-án. Az ötszáz fős közönség nem csak meghallgathatja az előadásokat, de az azokat követő és kísérő viták és workshopok során az előadókkal való párbeszédnek is részesei lehetnek.

A fonerencia honlapja [angol]
A konferencia programja