Nézőpontok/Vélemény

Solar Decathlon workshop Madridban

2011.11.11. 09:27

Október elején az Odoo csapata Madridba látogatott, hogy részt vegyen a Solar Decathlon Europe által szervezett workshopon. Az esemény célja az volt, hogy a versenyzők személyesen találkozzanak a szervezőkkel, feltehessék nekik kérdéseiket, nem utolsó sorban pedig: élőben megnézhessék a 2012-es verseny helyszínét és az építési telket.

Október elején az Odoo csapata Madridba látogatott, hogy részt vegyen a Solar Decathlon Europe által szervezett workshopon. Az esemény célja az volt, hogy a versenyzők személyesen találkozzanak a szervezőkkel, feltehessék nekik kérdéseiket, nem utolsó sorban pedig: élőben megnézhessék a 2012-es verseny helyszínét és az építési telket. Végre a többi csapattal is alkalmuk nyílt megismerkedni, hivatalos, és kevésbé hivatalos formában.

 

 

 

A három napos workshop az Odoo számára sajátosan kezdődött, ugyanis Madridban a repülőgépük Dudás Peti segítségével landolt, akit születésnapján ezzel lepett meg a járat kapitánya. A megérkezés után már csak egy kis városnézésre maradt energiája a csapatnak, másnap reggel azonban már megbeszéléssel kezdtek, amivel rögtön el is nyerték a legszorgalmasabb csapat címét.

 

 

 

Az első napon a szervezők egy Team Building keretében próbálták egymással megismertetni a résztvevőket; új csapatokat kreáltak a különböző országok csapattagjainak összekeverésével. Közösen kellett egy feladatot megoldaniuk, majd azt bemutatniuk. Ennek segítségével este már könnyen ment az ismerkedés az állófogadáson, ami aztán kicsit kötetlenebbül folytatódott a madridi éjszakában.

A részletes beszámoló itt olvasható >