Programok

Szabad szemmel: Amszterdam - Hollandia

2011.09.27. 08:27

Az Építész Továbbképző 2011. novemberében tanulmányút indítását tervezi Hollandiába. Kérik azokat, akik szeretnének részt venni egy ilyen tanulmányúton, jelezzék ezt mihamarabb.

Az Építész Továbbképző 2011. novemberében tanulmányút indítását tervezi Hollandiába. Az út bázisa Amszterdam, de a  tervek szerint ellátogatnak Rotterdamba, Utrech-be, valamint egész napos különbuszos országnézést is terveznek és valószínűleg Eindhovenre is marad idő. Az út során mind történeti, mind kortárs, modern építészeti emlékek felkeresése szerepel a programban.

Az út szakmai vezetője Sylvester Ádám DLA.

 

 

 

A tervezett időpont 2011. november 12-16. A várható részvételi díj 90-95000 Ft, mely tartalmazza a repülőjegy költségét, szállást (Amszterdamban középkategóriás szállodában, kétágyas szobákban), Budapesten transzfert indulás előtt a belvárosból a reptérre, Hollandiában különbuszos transzfert az Eindhoveni repülőtér és az Amszterdami hotel között, a tervezett egész napos kirándulás buszköltségét, illetve a szakmai vezetést és segédanyagokat. A részvételi díj nem tartalmazza az étkezést, helyi/helyközi tömegközlekedést, múzeumi és egyéb belépőket.

Kérik azokat, akik szeretnének részt venni egy ilyen tanulmányúton, jelezzék ezt mihamarabb az epitesztovabbkepzo/kukac/chello.hu email címen, vagy az Építész Továbbképző honlapján. A pontos programról és részletekről rövidesen tájékoztatnak.

További programok