Programok

Telling Places: előadások a művészeti és építészeti közös térről

2007.11.27. 08:56

Milyen újfajta felelősségről beszélhetünk az épített környezetünk terén, ha a művészet és az építészet kettősét, egymásra hatását vizsgáljuk?
Kutatói konferencia Londonban építészeknek és művészeknek egyaránt.
időpont: 2007. december 4-5.

Milyen újfajta felelősségről beszélhetünk az épített környezetünk terén, ha a művészet és az építészet kettősét, egymásra hatását vizsgáljuk?

Az évente megrendezett PhD kutatói konferencia kutatói központként 2004-től létezik, nyilvános fórumként elsősörban a Bartlett School of Architecture és a Slade School of Fine Art szakjain posztgraduális szinten tanuló hallgatók számára.
A konferencia célja, a különböző kutatási területek átfedéseit megvizsgálni, tudományágak eredményeit összevetni a hatékonyabb eredmények elérése érdekében.

A rendezvény sikerét jelzi, hogy idén már az Egyesült Királyság mellett, Európából és Észak-Amerikából is jelentkeznek a közönség, illetve a pályázó előadók sorába. A konferencia nyitott, de elsősorban gyakorló építészeket, művészeket, akadémikusokat és kutató hallgatókat várnak.


helyszín: Woburn Studios, University College London, UK
időpont: 2007. december 4-5.

A szervezők örömmel konstatálták, hogy a teljes előadói létszám és kutatási téma ajánlat (72) megtelt, így a pályázatra több jelentkezést már nem fogadnak.

a konferenciára való regisztrációval kapcsolatban, és a programról részletesen itt olvashatnak: http://www.tellingplaces.co.uk/index.asp?p=1&currPage=1&parent=0

e-mail: info/kukac/tellingplaces.co.uk
telefon: +44 (0) 20 7679 5539 ext. 25539 / +44 (0) 7973 369 605
levelezési cím: Telling Places c/o Nick Beech, Wates House,
22 Gordon Street, London, WC1H 0QB.