Programok

Továbbgondolt Nagykörút

2017.07.07. 13:00

A „Gondoljuk újra a Nagykörutat!” címmel tavaly kiírt pályázat nyertes csapatai számára kapcsolatépítő és további ötletek népszerűsítésére alkalmas eseményt szervez a MUT. A kerekasztal-beszélgetésre minden érdeklődőt várnak július 12-én. 

2016 tavaszán „Gondoljuk újra a Nagykörutat!” címmel a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont NKft. pályázatot szervezett felsőoktatásban résztvevő urbanisztikai, kommunikációs és marketing szakokon tanulmányokat folytató hallgatók részére. A pályázat célja marketingkommunikációs stratégia készítése volt a Nagykörút újrapozicionálására, elsősorban üzletutcamenedzsment megközelítéssel. A stratégiát a hallgatók mentorok közbenjárásával, előadások alapján, terepbejárást követően állították össze.

A tavalyi tapasztalatokra alapozva egy olyan eseményt rendezünk, amely lehetőséget biztosít a nyertes csapatok számára, hogy egy év távlatából széles szakmai közönséggel is megoszthassák az ötleteiket, meglátásaikat, ezzel folytatva a Nagykörútról szóló termékeny interakciók sorát.

Időpont: 2017. július 12. 16:30-19:00
Helyszín: Budapest Projekt Galéria | 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 14-16.

Program:

  • megnyitó
  • marketingkommunikációs tervek
  • kerekasztal-beszélgetés
  • állófogadás

Az eseményt Szalay-Bobrovniczky Alexandra, főpolgármester helyettes nyitja meg. A hallgatói beszámolókat és kerekasztal-beszélgetést követően lesz lehetőség kérdéseket feltenni, majd a kötetlen állófogadás keretében is lehet a résztvevőkkel beszélgetni.

A program moderátora Bagi László (Forbes)

Hallgatók: Bánki Dávid, Bicskei Viktória, Csóka Gábor, Kovács Bendegúz, Kovács Tamás György, Marosi Péter, Szücs Zoltán

Szakmai vendégek: Deák Krisztina (Főváros), Király Gabriella (BUM), Matus István (Terézváros), Ongjerth Richárd (MUTK)

Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: http://bit.ly/2sLyfBm