Közélet, hírek

Üzleti Park és Szórakoztató Központ Milánóban

2007.05.30. 11:10A fejlesztés eredményeképp önálló városnegyed jön létre, mely különböző funkciókat, irodákat, lakásokat, keresekedelmi és szórakoztató létesítményeket, mozit valamint hotelt tartalmaz majd.

A projektet Erick van Egeraat május 24-én Milánóban mutatta be a befektetőknek és a nagyközönségnek.Megkezdődött az Erick van Egeraat által tervezett Üzleti Park és Szórakoztató Központ építése. A Brioshchi Sviluppo Immobiliare spa fejlesztéseként megvalósuló komplexum jelenleg az egyik legnagyobb ingatlanfejlesztés Európában. A beruházás elsősorban a magas színvonalú irodák iránti egyre növekvő igényt kívánja kielégíteni.

 

 

Az Üzleti Park és Szórakoztató Központ része az Erick van Egeraat által Milanofiori North területre 2003-ban tervezett beépítési tervnek. Erick van Egeraat a terv számos elemét saját irodáin keresztül valósítja meg, ezenfelül a teljes terv kivitelezését a megvalósulásig felügyelni fogja. A fejlesztés eredményeképp önálló városnegyed jön létre, mely különböző funkciókat, többek között irodákat, lakásokat, keresekedelmi és szórakoztató létesítményeket, mozit valamint hotelt tartalmaz majd.

 

 

Különös figyelmet fordítottak a hatékony energiafelhasználásra és az újrafelhasználható energiák alkalmazására. A Milanofiori North fejlesztési terület Milánó új déli kapujaként fog funkcionálni. Az A7 autópálya mellett helyezkedik el és összeköttetésben lesz Milanó városi vasútvonalával is. A teljes városterv két fázisban készül. Az első fázis, egy 120.000 m2-es terület, melyen négy irodaépület, lakóépületek, kereskedelmi létesítmények és egy pihenő és szórakoztató központ kerül kialakításra. Az új terület szívét a pihenő és szórakoztató központ képezi. A központi tér körüli területekbe multiplex mozi, hotel és kereskedelmi egységek lesznek beágyazva. Az első fázis kivitelezése 2009-ben fejeződik be. A második fázis az előzőekhez kapcsolódó 100.000 m2, mely elsősorban irodákat és kiskereskedelmi egységeket tartalmaz. A projektet Erick van Egeraat május 24-én Milánóban, az Expo Italia Real Estate vásáron mutatta be a befektetőknek és a nagyközönségnek.

 

forrás: sajtóközlemény