Pályázatok/Magyar

VELUX tetőTÉRhódító program

2018.05.16. 19:32

Tetőteret tervezni sok szempontból érdekes és izgalmas feladat. Rejteget ugyan kihívásokat azonban ez adja szépségét, egyediségét és sokszínűségét a vele járó munkának. A Velux tetőTÉRhódító programjának keretében október 19-ig van lehetőség megtéríteni a tetőablakokba fektetett energiát.

Adjon többet megbízóinak, mutassa meg, hogy milyen nagyszerű lehetőségeket rejt a tető alatti tér: az együtt töltött családi pillanatok varázsát, a meghitt téli estéket, a nyugodt pihenés lehetőségét. A tetőtér az a
hely, ahol távol lehetünk az utca zajától, kilátással a kék égre és a csillagokra, ahol a felhőtlen jókedv, a gondtalanság könnyed érzése jellemzi a hétköznapokat egy szinttel közelebb a felhőkhöz. A tér összetettsége lehetőséget ad végtelen egyedi variáció megvalósítására, ahol a nagy belmagasság biztosítja a kellemes tér-érzetet, miközben az alsóbb részek jól kihasználható tárolóhelyeket adnak.

Befektetett energiájának jutalma most nem csak az elégedett megbízók lesznek. Ha Velux tetőtéri ablakot vagy Velux lapostetős felülvilágító ablakot tervez épületeibe, ablakonként egy 1.000 Ft értékű Edenred ajándékutalványt kaphat a tetőTÉRhódító program keretében. Így a korszerű Velux megoldásokkal most nem csak napfényt és friss levegőt nyer.

Regisztráljon ezen a weboldalon, majd töltse fel tetőtéri ablakot vagy lapostetős felülvilágító ablakot tartalmazó 2018-as tervrajzait október 19-ig, és minden egyes betervezett ablakát 1 ponttal díjjazzák. Az összegyűjtött pontok 1 pont = 1.000 Ft értékben Edenred ajándékutalványra válthatók. A
megszerezhető utalványok száma nem limitált, így szinte az egész évben betervezett tetőablakok után jár a jutalom.

A vásárlási utalványokat kényelmesen, ezen a weboldalon tudja igényelni a program teljes ideje alatt bármikor, de legkésőbb november 12-ig, melyek postán érkeznek.