Pályázatok/Magyar

Wéber Antal díj 2021.

2021.01.26. 10:13

2021-ben is meghirdették a Wéber Antal díjat, amelyet évről évre a Pest Megyei Építész Kamara egy korábbi vagy jelenlegi tagjának kiemelkedő alkotói tevékenységét jutalmazva adnak át. Január végéig van lehetőség pályázatokat, javaslatokat benyújtani.

A Pest Megyei Építész Kamara  a 2014. évi küldöttgyűlésén Wéber Antal magyar műépítész emlékére az illetékességi területén kamarai tagsággal rendelkező tagok részére, a szakmai megítélés szerinti legkiválóbb alkotói tevékenységet folytatók számára adományozható Wéber Antal elismerő díjat alapított. Az elismerés olyan természetes személynek (kivételes esetben csoportnak) adományozható, aki a PMÉK jelenlegi vagy egykori tagjaként, a környezet alakítása, fejlesztése és védelme szempontjából meghatározó alkotó tevékenysége kiemelkedően magas színvonalú szakmai értékeket hordoz. A Díj alapító okirata a Pest Megyei Építész Kamara oldalán megtekinthető.

A pályázati anyagok postára adásának határideje: 2021. január 31.

A benyújtott pályázatnak az alábbiakat kell tartalmaznia:

- kitöltött adatlap

- kitöltött javaslati lap (önálló pályázat esetén nem szükséges)

- portfólió:

a díjra javasolt, illetve a pályázó személy munkásságának ismertetése írott és képi formában (szakmai életrajz, publikációk, díjak, közszereplés stb.), továbbá különösen a díj odaítélésének megalapozására alkalmas, kiemelkedő színvonalú alkotások bemutatása az esetleges alkotótársak nevének feltüntetésével (max.50 MB terjedelemben egy fájlba fűzve: az elbírálást segítő rajz, skicc, fotó, publikáció; képek 72 DPI felbontásban, 42x29 cm méretben, JPG formátumban)

A teljes pályázati anyagot kizárólag digitális formátumban adathordozóra rögzítve, postai úton lehet benyújtani:

Pest Megyei Építész Kamara

Postacím: 1364 Budapest, Pf. 90.

További információk: pmek@t-online.hu