Programok

XIX. Országos Hild János Urbanisztikai Konferencia

2013.04.16. 14:00

MIBŐL ÉLÜNK JÖVŐRE? - Változás és alkalmazkodás az urbanisztikában címmel a XIX. Országos Hild János Urbanisztikai Konferencia 2013. április 17-19. között Mosonmagyaróváron.

A Magyar Urbanisztikai Társaság közel öt évtizede működik az urbanisztikával hivatásszerűen foglalkozók, az urbanisztika iránt elkötelezetten érdeklődők szakmai-társadalmi szervezeteként. A MUT küldetése, hogy vonzó, pezsgő társasági életet valósítson meg bővülő kapcsolatrendszere felhasználásával, többek között olyan tág szakmai tématerületeken, mint településfejlesztés-finanszírozás vagy a fenntartható tervezésmódszertan. Emellett a MUT feladatának tartja, hogy biztosítsa az információáramlást az innovációk és az új tudáselemek a szakma gyakorlóihoz való eljuttatásával.

A Társaság ezen küldetésének tudatában szervezi 2013. évi országos konferenciáját MIBŐL ÉLÜNK JÖVŐRE? - Változás és alkalmazkodás az urbanisztikában címmel 2013. április 17-19. között Mosonmagyaróváron. A Konferenciát megelőző napon, április 17-én a MUT éves Közgyűlése kerül megrendezésre.

A konferencia programja immáron teljes, minden kapcsolódó információt, tudnivalót elérhet az alábbi hivatkozásokra kattintva.

További információ a MUT honlapján érhető el.