Pályázatok/Magyar

Lakberendezés a Patinás Lámpával

1/1

1/1

Lakberendezés a Patinás Lámpával
Pályázatok/Magyar

Lakberendezés a Patinás Lámpával

2016.02.05. 15:36

Cikkinfó

Földrajzi hely:
Budapest, Magyarország

Cég, szervezet:
Patinás Lámpa

A Patinás Lámpa hagyományteremtő pályázatot hirdet építészek, belsőépítészek, lakberendezők és enteriőrtervezők részére. A pályaművek leadási határideje 2017. március 21. 

A pályázat tárgya:

A cég által tervezett és gyártott lámpák bemutatása egyedi enteriőrökben.

A pályázat célja:

Rávilágítani arra, amit legtöbbször elfelejtünk, bármilyen szép egy otthon, a nem megfelelő lámpa lerontja azt. Bemutatni, hogyan lehet igazán elegáns egy helyiség szem előtt tartva a modern letisztult formákat, de ötvözve 3 stílus valamelyikével (Art-deco, Szecesszió, Barokk /Klasszikus). A 3 stílus formáinak és színek kombinációjával, hogyan tehetünk egy modern helyiséget izgalmassá.

A pályázatra jelentkezhet építész, belsőépítész, lakberendező és enteriőrtervező egyaránt.

A pályázók regisztrációt követően részletes útmutatást, tanácsadást kapnak a kiírótól. Továbbá minden technikai eszközt a pályázó részére biztosít, úgy, mint: nyomtatott katalógust, digitális katalógust, technikai-műszaki rajzokat, termékleírást, szakmai konzultációt.

A pályaművek díjazása:

Az első helyezett díja nettó 1 Millió forint összegű díj, továbbá 1 éven keresztül nyomtatott és digitális sajtóban való megjelenés, melynek költségeit a kiíró vállalja.

A pályázat meghirdetésének időpontja: 2015. november
A pályaművek leadásának határideje: 2017. március 31.

A pályázat eredményének kihirdetése és ünnepélyes díjátadás 2017. május

Regisztrálni a patinas7@patinas.hu címen lehet az alábbi adatokkal: Név, email cím, postacím, telefonszám, beadó státusza, jelige!


 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk