Építészkereső

Projekt kiírás

Új építés vagy felújítás? Tervezés vagy szaktanácsadás? Az Építészkereső felületén a lakásépítési, felújítási igényének megfelelően hirdetést tud feladni a hirdetésfeladásra kattinva.

Jelentkezések áttekintése

Az Építészkereső segítségével minden projekthez megtalálhatja a megfelelő szakembert a lakásfelújítástól a társasházépítésig. Az Ön által feladott hirdetésre a szolgáltatásra regisztrált és a Budapesti Építész Kamara által hitelesített építészek és tervezők tudnak jelentkezni.

Kapcsolatfelvétel

Az Építészkereső egy olyan megbízható felületet biztosít, amely az építkezést tervezők igényeit becsatornázza és összeköti az Építészfórum adatbázisában regisztrált építészek által nyújtott szolgáltatásokkal.

Hirdető

Hirdetésfeladás

A hirdetésfeladás során megadhatja, hogy milyen típusú munkára, milyen feladatra keres építész / tervező szakembert.

Jelentkezések áttekintése

A hirdetésfeladást követően az építészek által benyújtott jelentkezések közül tud válogatni, és felvenni a kapcsolatot azokkal az építészekkel, akiket a referenciamunkák alapján kiválasztott.

Építész

Regisztráció

Az Építészkeresőn megjelenő hirdetésekre a szolgáltatásra regisztrált építészek tudnak jelentkezni. A regisztrációt a Budapesti Építész Kamara hitelesíti.

Referenciaanyagok feltöltése

Az egyes hirdetésekre az előre feltöltött és tematikusan rendezett (lakóház, nyaraló, társasház, stb) referenciaanyagok segítségével lehet jelentkezni.

Hirdetések böngészése

A regiszrációt és a portfolió feltöltését követően az Építészkeresőn feladott hirdetések (projektek) között lehet böngészni és jelentkezni az egyes kiírásokra.

Jelentkezés

A jelentkezés az egyes projektekre az előre feltöltött referenciákkal csak egy gombnyomás, de könnyedén megadhat további információkat is a felületen.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk