Emberek/Interjú

Andor Anikó (LAND-A)

1/3

Andor Anikó

Andor Anikó
Katalógus részlet
Andor Anikó
Katalógus részlet
1/3

Andor Anikó

Andor Anikó (LAND-A)
Emberek/Interjú

Andor Anikó (LAND-A)

2012.04.02. 09:19

Talán az az Andor Anikó vezette tájépítész csapat, akik csodát tettek egy Hódmezővásárhelyi utcában? Akik emberarcúvá, vonzóvá tudtak formálni egy gyógyszergyárat? Akik megtervezték a Hajógyári-sziget leromlott állapotú 70 hektáros közparkjának teljes felújítását? Szavazz!

Táj-és kertépítészeti tervezéssel foglalkozó,16 éve alapított irodánk feladatai igen sokrétűek. A nagyléptékű, tágabb összefüggéseket vizsgáló, több szakterületet integráló feladatok mellett az objektumtervezés környezetrendezési tervein át a részletek kiviteli szintű kidolgozásáig terjed a feladatok palettája.

 

Andor Anikó
1/3
Andor Anikó

 

 

Szakmai közösségünk szemléletmódját jellemzi a helyszín, a tervezési környezet alapos megismerése, értékeinek feltárása, megőrzése. Fontosnak tartjuk, hogy az épület és a környezet közös gondolkodás eredményeként, az építész tervezőkkel partneri viszonyban készüljön. Terveink–a megbízói szempontokat képviselve–hosszú távon fenntarthatóak.Műszaki megoldásaink kidolgozottak, részletezettek, korszerű anyaghasználatot, naprakész anyagismeretet tükröznek.

 

Katalógus részlet
2/3
Katalógus részlet

 

 

Mindezek az eszközök a környezetet használó embereket szolgálják. Terveink és megvalósult munkáink tananyagul szolgálnak az oktatási munkához,melynek során a MOME és a Debreceni Egyetem építész hallgatói megismerik szakterületünket.

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk