építészet : környezet : innováció

Andor Anikó (LAND-A)

Talán az az Andor Anikó vezette tájépítész csapat, akik csodát tettek egy Hódmezővásárhelyi utcában? Akik emberarcúvá, vonzóvá tudtak formálni egy gyógyszergyárat? Akik megtervezték a Hajógyári-sziget leromlott állapotú 70 hektáros közparkjának teljes felújítását? Szavazz!

Táj-és kertépítészeti tervezéssel foglalkozó,16 éve alapított irodánk feladatai igen sokrétűek. A nagyléptékű, tágabb összefüggéseket vizsgáló, több szakterületet integráló feladatok mellett az objektumtervezés környezetrendezési tervein át a részletek kiviteli szintű kidolgozásáig terjed a feladatok palettája.

 

Andor Anikó
 

 

Szakmai közösségünk szemléletmódját jellemzi a helyszín, a tervezési környezet alapos megismerése, értékeinek feltárása, megőrzése. Fontosnak tartjuk, hogy az épület és a környezet közös gondolkodás eredményeként, az építész tervezőkkel partneri viszonyban készüljön. Terveink–a megbízói szempontokat képviselve–hosszú távon fenntarthatóak.Műszaki megoldásaink kidolgozottak, részletezettek, korszerű anyaghasználatot, naprakész anyagismeretet tükröznek.

 

Katalógus részlet
 

 

Mindezek az eszközök a környezetet használó embereket szolgálják. Terveink és megvalósult munkáink tananyagul szolgálnak az oktatási munkához,melynek során a MOME és a Debreceni Egyetem építész hallgatói megismerik szakterületünket.

vélemény írásához jelentkezzen be »