Építészfesztivál: Future Perfect / 07.01.-07.03. / Építészfesztivál: Future Perfect / 07.01.-07.03. / Építészfesztivál: Future Perfect / 07.01.-07.03. / Építészfesztivál: Future Perfect / 07.01.-07.03. / Építészfesztivál: Future Perfect / 07.01.-07.03. / Építészfesztivál: Future Perfect / 07.01.-07.03. /

2012.01.18. 19:50

Építészek, alkotók:
Kálmán Ernő

Dosszié:

A MÉSZ elnöksége ma úgy határozott, hogy elmarad a pénteki tisztújító és elnökválasztó közgyűlés, amit 2012. április 6-ára halasztottak.

A Magyar Építőművészek Szövetségének elnöksége tájékoztatja tagjait, hogy 2012. április 6-án együttesen tartja összevont Rendes, Tisztújító és Elnökválasztó Közgyűlését, Ybl Miklós születésének 198-ik évfordulóján, a Magyar Építőművészetért-érem átadásával egyidőben.

A Steindl Imre emlékév alkalmából a MÉSZ 2012. január 20-án a Parlament Főrendiházi üléstermében Ünnepi ülését tartja, a Tisztújító és Elnökválasztó Közgyűlésének idejét a fenti, áprilisi időpontra módosítja.

A MÉSZ elnöksége által 2011. novemberben felkért Jelölőbizottság a jelöltek listáját (44 fő) összeállította, amely www.meszorg.hu honlapunkon megtekinthető.

Az elnökség a fentiekről a 2012. január 18-i ülésén határozott.

line out
2012.04.03.

amúgy a MÉSZ mit csinál az életben?

Vogl
2012.04.03.

@line out: Mit nem csinál? Például több éve nem tud hatni a védnökségével rendezett "Év háza" pályázatnál arra, hogy a legolvasottabb építészeti folyóirat nagy összegű díjat adhasson a zsűri által arra méltó egyik építésznek. És erre ésszerű magyarázatot sem tud adni...

Lazzlo