építészet : környezet : innováció
Bán Ferenc rajza

25 év, 25 nap, 25 esemény - pályázat

határidő: 2018. június 30. CEST 23:59
25. évfordulóját ünnepli szeptember 23. és október 17. között a Nemzeti Kulturális Alap, melynek keretében egy kiállítást és gálaestet is rendeznek, amelyre 25. életévüket idén vagy jövőre betöltő alkotók jelentkezését várják június 30-ig.

A 25 napos fesztivál kiemelt eseménye lesz az a kiállítás, amelyre a 25. életévüket 2018-ban vagy 2019-ben betöltő képző- és iparművészek jelentkezését várják szakmai önéletrajzzal, motivációs levéllel és portfólióval.

A szeptember 24-én nyíló kiállítás a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) menetrendszerinti, a Művészetek Palotájánál állomásozó hajóján valósul meg. A tárlat az üzemidő után is látogatható lesz. Ezen kívül 25. életévüket idén vagy jövőre betöltő alkotók, egyéni vagy csoportos előadók jelentkezését is várják szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel annak a gálaestnek a műsorába, amely október 17-én, a Várkert Bazárban zárja a le a sorozatot.

A fellépők személyéről egy erre a célra létrehozott művészeti tanács dönt, velük egyeztetve alakul majd ki a műsor tartalma és tematikája. A jelentkezéseket ezen az e-mail címen várják.

Pályázatok leadási határideje: 2018. június 30.

 

vélemény írásához jelentkezzen be »