építészet : környezet : innováció

A MOME Z a Budapest 100-on

kezdés: 2017. április 22. CEST 14:00vége: 2017. április 22. CEST 23:00
A Budapest100 urbánus és közösségi fesztivál idei témája a Rakpart, amely a MOME - Moholy-Nagy Művészeti Egyetem ideiglenes campusának helyszíne is egyben. A MOME ezért fontosnak tartja a kreatív szerepvállalást az egyetem ideiglenes környezetében a Budapest100 program részeként.

Program:

  • 14:00–21:00 Kövesd a nyomokat a Szent Gellért térről a MOME Z épületéig és pihenj meg az épület előtti dunai panorámás teraszon a MOME Építészeti Intézet hallgatóinak installációján, melyet a BB Stage biztosít. Kérj egy kávét, rendelj a Che Che Bistrocafe kitelepült foodtruckjából és kóstolj bele a nemburgerek világába, ráadás smoothie, sör és fröccs. Keresd a lépcsőt a Duna-partra és rajzold le a panorámát az Építész Klub BME programjain.
  • 18:30- 20:00 Akusztikus jammelés a Duna-parton – játszik a Vértesi-Regős duó
  • 20:30- 23:00 „Híd a két part között” – Kösd össze virtuálisan a Duna két partját! Interaktív mapping több, mint 8 emelet magasságban a MOME Média Intézet hallgatóinak jóvoltából. A látogatók egy, a pesti oldalon a Bálnánál kihelyezett control board segítségével a MOME túlparti épületére szintenként különböző homlokzat-részleteket vetíthetnek, melyekhez eltérő építészeti korstílusok közül választhatnak és így létrehozhatják saját, egyedi homlokzatukat.
  • 21:00–23:00 Minden Rossz Varieté – a Táp Színház előadása a HK Produkcióval együttműködésben (max. 80 fő) - A TÁP Színház előadása a MOME Z Nagy Auditóriumában lesz, a többi program az épület előtti installációnál zajlik. A programok a TÁP Színházzal, a HK Produkcióval, a BME Építész Klubbal és a Valyo, város és a folyó-val együttműködésben valósulnak meg.

Az installáció létrejöttét a BB Stage biztosítja.
Grafika © Kaszanyi Nóra

Helyszín: MOME Z, 1111 Bp. Bertalan Lajos u. 2.

Bővebb információk a Budapest100-ról: http://budapest100.hu/

 

vélemény írásához jelentkezzen be »