építészet : környezet : innováció

Akusztika kreatívan

Milyen eszközökkel lehet csökkenteni egy nagy tér zajterhelését? Van olyan kompelx megoldás, ami egyszerre funkcionális és magas értékkel bír? Erre adnak választ a BuzziVille termékei.

A belga BuzziSpace termékskálája kimondottan akusztikai problémákra ad választ sziporkázó kreativitással. A speciális alapanyagból, ecofeltből készült bútorok és kiegészítők mindegyike erős hangelnyelő tulajdonsággal rendelkezik, legyen az világítótest, ülőbútor, paraván, falburkolat vagy „telefonfülke”. A tárgyak egyszersmind a közületi terek otthonossá válásának folyamatában felmerülő, a megszokottól eltérő bútorozási szükségleteket is betöltik. 


BuzziSpace


A legteljesebb akusztikai megoldást új termékük, a BuzziVille adja. A paravánok, valamint a csatlakozó asztallapok, pultok és ülőbútorok segítségével gyakorlatilag egy teljes irodai munkahely-rendszer kialakítható. Lehetővé teszi a személyes terek kialakítását és a funkció alapú zónák elkülönítését. Megmarad a nyitott tér, de kiküszöböli annak hátrányait. Az eredmény: barátságos munkakörnyezet, ami biztosítja a hatékony kollaborációt. A BuzziSpace forgalmazója az Europa Design.

 


 

Europa Design

vélemény írásához jelentkezzen be »