építészet : környezet : innováció

Az Év Tájépítésze és Az Év Junior Tájépítésze Díjátadó gála

kezdés: 2017. április 26. CEST 17:00vége: 2017. április 26. CEST 19:00
2017. április 26-án 6. alkalommal osztják ki ünnepélyes keretek között az Év Tájépítésze és az Év Junior Tájépítésze Díjat. A szakma rangos kitüntetésére a senior kategóriában idén is 5 döntős aspirál.

A szakmai zsűri előválogatása során Csepely-Knorr Luca, a Lépték-Terv, Illyés Zsuzsanna, a Pagony iroda és Pápai Veronika mérkőzik majd a díjért, őket szakújságírók laudálják a szakmai közönség és zsűrink előtt. A zsűri munkáját az Ormos Imre-emlékérmes Komlósiné Hlatky Katalin vezeti, a zsűribe delegált tagok Almási Balázs (SZIE Tájépítészeti Kar), Gyüre Borbála (MTSZ), Juhász Gábor (Semmelrock), Krizsán András (MÉSZ), Marosán Angelika (MÖFÖSZ), Mártonffy Miklós (MÉK) és Szabó József (MAKEOSZ). A külföldi zsűritag Svájcból érkezik, Caludia Moll személyében, a Landscape Architecture Europe szerkesztőbizottságából.

A junior pályázók 2017-ben egy paksi lakótelepi zöldfelület rehabilitációjával pályázhatnak a junior díjra. A döntősök és a juniorok anyagaiból kiállítást rendezünk, amely idén először kiegészül tájépítész gyökerű képzőművészek kiállításával is.

Időpont: április 26. 17 óra (a kiállítás megtekinthető: május 9.)
Helyszín: FUGA

Kamarai tagok 1,5 kreditpontot igényelhetnek (1500 Ft). MÉK 2017/5

 

 

 

vélemény írásához jelentkezzen be »