építészet : környezet : innováció

"Better Space/Better Health" - Architecture(s) Élémentaire(s) pályázat

határidő: 2018. január 4. CET 23:00
Idén először lehet Magyarországon is pályázni a francia Architecture(s) Élémentaire(s) díjra, az ALGECO Kft. segítségével. A verseny célja, hogy feltárja a jövőt építészeti szemszögből, innovatív ötletekkel, a zsűri által előre meghatározott témában. A pályázatokat 2018. január 4-ig lehet leadni.

A pályázat során lehetőség nyílik a moduláris építészet bemutatására, melyen keresztül a beruházók és a kivitelezők körében felfedezhetők a moduláris, könnyűszerkezetes rendszerek, épületek ideiglenes vagy állandó építésében rejlő lehetőségek.

Az idei "Better space/Better health" szlogen témája: "A város szívében egy új menedék kiépítése – az egészség, és a jó közérzet jegyben".

A versenyre jelentkezhetnek építészmérnök és belsőépítész hallgatók (mesterképzés / ötödik év), továbbá azok a fiatal építészek, akik a regisztráció napján nem töltötték be harmincadik életévüket. A résztvevők egyedileg vagy csoportosan regisztrálhatnak (maximum 4 fő).

A pályázatok elbírálásánál fontos a standard ALGECO termékpaletta elemeinek használata, műszakilag és gazdaságilag megvalósíthatóság, városi környezetnek megfelelő innovatív összeállítás, esztétikai újítás és a környezetvédelmi szempontok figyelembe vétele is.

Részletes pályázati kiírás itt, bővebb információ a díjról és az ALGECO Kft.-ről itt.

Határidő: 2018. január 4.

 

vélemény írásához jelentkezzen be »