építészet : környezet : innováció

Bizalomépítés a csarnoképítészetben

Minden beruházás bizalmi kérdés is, hiszen nagyon komoly összegek forognak kockán a végeredmény megszületése előtt. Egy csarnok akkor épülhet meg a lehető legmagasabb színvonalon, ha az ajánlatokat tiszta versenyhelyzetben mérheti össze az építész és a beruházó, akik így valóban felelős döntést hozhatnak a kivitelező cégek kiválasztásánál. A Pallér Csarnok Kft. egy merőben új megoldást kínál arra, hogy megkönnyítse az érintettek munkáját.

Sokszor hallani olyan esetekről, amikor egy-egy épülő projekt kivitelezése végül nem teljesen a megrendelő elképzelései szerint alakul. Ennek több oka lehet, de talán a legjellemzőbb mind közül az, hogy a fejlesztő – gyakran önhibáján kívül, például a szükséges információk hiányában – nem tudja kellő körültekintéssel kiválasztani a számára ideális kivitelezői ajánlatot. Nehéz dolog ilyen helyzetekben jó döntést hozni, mert Magyarországon a nyílt verseny sokszor elmarad, ami számos, később már nehezen orvosolható problémát szül.

Az építészek – akiket megbíznak egy épület megtervezésével – gyakran jutnak, ha nem is döntési, de véleményezési pozícióba, így nekik nagy szerepük lehet abban, hogy egy épület a lehető legjobb minőségben készüljön el. A Pallér Csarnok Kft. új módszert kínál arra, hogy minél transzparensebb és valódibb versenyen dőljön el, melyik cég megoldása illeszkedik a legjobban a projekthez. Ehhez az új támogatói rendszerhez kéri a vállalat építészek segítségét, akiket szeretne bevonni a kiválasztást megelőző folyamatokba, hogy elősegítse a sokszor korrupcióközeli helyzetek felszámolását. A számos németországi referenciával is rendelkező Pallér Csarnok Kft. tehát egy együttműködési lehetőséget kínál minden érintett építésznek.


forrás: Pallér Csarnok Kft.A kifejezetten ipari csarnokokra specializálódott cég szándéka, hogy minél több, tervezés alatt álló csarnok kapcsán segíthesse árajánlatával a beruházót és az építészt abban, hogy jól válasszanak: a felelős döntéshez ugyanis elengedhetetlen a megfelelő rálátás a piacra, amihez pedig a lehető legtöbb releváns ajánlat összehasonlítása szükséges. A vállalat ezért egy Építész Partnerprogramot hozott létre, amelyben kifejezetten az építészek részvételére számít annak érdekében, hogy a megvalósult épületek közös sikert jelenthessenek mindenki számára. A program anonim, tagjaitól csupán tájékoztatást kérnek minden olyan 2500 m2-t meghaladó, tervezett csarnokról, amelyről tudomást szereznek – ezt természetesen a cég honorálja.

A Pallér Csarnok Kft. vallja, hogy az építőipar akkor fejlődhet igazán, ha bizalomra épül – de kizárólag transzparens beruházások lehetnek a sikeres és erős hazai gazdaság alapkövei. Így a vállalat által felajánlott program – amelyre az ezen a linken keresztül adhatja le jelentkezését – minden érintett közös jövőjét szolgálja.

Pallér Csarnok Kft.

(x)

 

Pallér Csarnok Kft.