építészet : környezet : innováció
Bán Ferenc rajza

Design randi pályázat

határidő: 2017. október 25. CEST 23:00
A Segítő Vásárlás program és védjegy a Salva Vita Alapítvány kezdeményezése, melynek célja, hogy a fogyatékos emberek által készített színvonalas termékek minél több emberhez eljussanak. A program keretében, a Design Randi esemény lehetőséget teremt designerek, tervezők és fogyatékossággal élő embereket foglalkoztató szociális műhelyek közötti kapcsolatfelvételre és együttműködésre. A pályázat leadási határideje október 25.

Olyan formatervezők, tárgyalkotók, textiltervezők és kreatív szakemberek jelentkezhetnek, akik már rendelkeznek diplomával és munkatapasztalattal, vagy olyan egyetemi hallgatókat, akik valamelyik hazai felsőoktatási intézményben a témához szorosan kapcsolódó tanulmányokat folytatnak.

A pályázat során, a Design randi eseményen a jelentkezők meglátogatják a megvalósító műhelyeket. Olyan használati tárgyak, ajándék tárgyakat vagy termékcsoport terveit várják, amelyek alkalmasak egy vagy több műhely számára. Fontos, hogy a sorozatgyártásra és piaci értékesítésre alkalmas munkákat kell beadni.

Részletes információ és jelentkezés ezen a linken keresztül.

Beadási határidő: 2017. október 25.

 

vélemény írásához jelentkezzen be »