Pályázatok/Magyar

Egyéni Hild János-díj 2013 - felhívás javaslattételre

1/2

1/2

Egyéni Hild János-díj 2013 - felhívás javaslattételre
Pályázatok/Magyar

Egyéni Hild János-díj 2013 - felhívás javaslattételre

2013.01.11. 08:53

Javaslatot tenni a felhívás mellékletében található jelölő lap segítségével lehet 2013. február 28-ig.

Az egyéni Hild János-díj célja

A Magyar Urbanisztikai Társaság Hild Jánosról, az első budapesti városrendezési terv készítőjéről nevezte el a Hild János-díjat, amelynek egyéni változatát az urbanisztika terén elért kimagasló személyes elméleti és gyakorlati szakmai teljesítmények elismerése érdekében adományozza.

Ki kaphat egyéni Hild János-díjat?

Hild János-díj adományozható annak a természetes személynek, aki az urbanisztikai szemlélet érvényesítése terén, a területfejlesztésben, területrendezésben, a településfejlesztésben, településrendezésben, városrehabilitációban, a települési értékek értékőrző fejlesztésében, a települések igazgatásában, irányításában, működtetésében kiemelkedő tudományos, tervező vagy gyakorlati szakmai eredményt ért el.

A díjat ugyanaz a személy 5 éven belül csak egyszer kaphatja meg (az eddigi díjazottak sorát a 2.sz melléklet tartalmazza). A Társaság egy alkalommal legfeljebb 3 díjat oszt ki.

Ki javasolhat?

Egyéni Hild János-díjra bárki javaslatot tehet.

A javaslattétel módja

A felhívás 1.sz. mellékletében található jelölő lap segítségével történik, melyet a MUT titkárásága kell eljuttatni e-mailben a mut@mut.hu címre, postán (Magyar Urbanisztikai Társaság, 1094 Budapest Liliom u. 48.), vagy faxon ( 06-1-215-5162).

Benyújtásának határideje 2011. február 28.

Díjátadó 2013. áprilisában a XVIII. Országos Hild János Urbanisztikai Konferencián.

A pályázat elbírálása

A települési Hild János-díj odaítélésről a MUT Elnöksége dönt. A döntést megelőzően a pályázatok értékelésében a Díjbizottság szervezésében részt vehetnek:
- az Elnökség tagjai,
- a MUT területi csoportokjainak és szakmai tagozatainak vezetői.

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk