építészet : környezet : innováció

események [13]

építészettel, várossal, vizuális kultúrával kapcsolatos események itthon és külföldön

Multi-Comfort Budapesten

A Saint-Gobain a világ egyik leginnovatívabb vállalata, amely Multi-Comfort épületkoncepciójával egyedülálló megoldásokat kínál. A Saint-Gobain által szervezett május 4-ei kreditpontos képzésen Ön is megismerkedhet a cég filozófiájával és építészeti megoldásaival 

Alfredo Brillembourg Budapesten

A Hello Wood által szervezett Városi Recycling Workshop és Konferencia díszvendége Alfredo Brillembourg építész, aki Magyarországon először tart előadást munkásságáról. Alfredo a kortárs építészet egyik legkiemelkedőbb alakja, az Urban-Think Tank alapító tagja,...

A könnyűszerkezetes építés aktualitásai

Kíváncsi, hol tart ma a könnyűszerkezetes építkezés? Ha érdekli, milyen termékek és megoldások használatosak ma ezen a piacon, illetve milyen újdonságokról és fejlesztésekről érdemes tudni a témában tervezőként, jöjjön el a május 4-ei rendezvényre!

Piarista építkezés a múltban és a jövőben

A Piar Tér Idő 100 300 400 című kiállítás a piarista egyház 400 éves alapítását ünnepli. A rend jelenléte Magyarországon 300 éves. A Budapesti Piarista Központ épületében idén 100 éve, 1917-ben indult meg a tanítás.

Térben / Síkban / Szemléletben

A Külgazdasági és Külügyminisztérium - Balassi Intézet, valamin a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége tisztelettel meghívja Önt a Térben / Síkban / Szemléletben című tárlat megnyitójára 2017. április 12-én, szerdán 18:00-ra.