Közélet, hírek

Fegyverneky Sándor és Márfi József a HuGBC nagykövetei

1/3

Fegyverneky Sándor

Fegyverneky Sándor
Márfi József
Fegyverneky Sándor
Márfi József
1/3

Fegyverneky Sándor

Fegyverneky Sándor és Márfi József a HuGBC nagykövetei
Közélet, hírek

Fegyverneky Sándor és Márfi József a HuGBC nagykövetei

2014.05.06. 08:00

Az Egyesület ünnepi közgyűlésén a tagság a szervezetért végzett kiemelkedő munka elismeréseként, egyhangúlag adományozta a címet a két szakembernek.

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének (HuGBC) ünnepi közgyűlése az új elnök megválasztása, az alapszabály módosítása és az 5. születésnap méltó megünneplése mellett még egy fontos fejleményt hozott: a tagság Dr. Reith András leköszönő elnök javaslatára két alapító tagnak HuGBC Nagyköveti címet adományozott: Fegyverneky Sándor, az Egyesület korábbi elnöke, volt országos főépítész, illetve Márfi József, jelenleg az Egyesült Államokban élő szakember kapta az elismerést.

A HuGBC Nagykövetei munkásságuknál, szakmai elismertségüknél és elkötelezettségüknél fogva a széles szakmai fórumokon képviselik a szervezetet és hírt visznek küldetéséről. A díjat ünnepélyesen az Egyesület szakmai védnökségével zajló Öko-logikus építészet 2014 konferenciasorozat budapesti állomásán, május 13-án 9.00 órakor a Flamenco Hotelben adják át Fegyverneky Sándornak, míg a jelenleg külföldön élő Márfi József hazalátogatása alkalmával veszi át az elismerést.

Időpont: 2014.05.13. kedd 9.00 óra
Helyszín: Flamenco Hotel, 1113 Budapest, Tas Vezér utca 3-7.

Fegyverneky Sándor
1/3
Fegyverneky Sándor


Fegyverneky Sándor építészmérnök, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének alapító tagja, 2007-2010. között országos főépítész, az Országos Lakás- és Építésügyi Hivatal alapító elnöke, a Nemzeti Építészeti Tanács és az Építési Innovációs Egyesület alapítója és elnöke. Számos nemzetközi, illetve országos építészeti tervpályázat bíráló bizottságának tagja, jelenleg kormánytisztviselő.

Márfi József
2/3
Márfi József

Márfi József a Magyar Környezetttudatos Építés Egyesületének alapító tagja, LEED AP, a Sustainable Design & Construction for Turner Construction’s Southern California Business Unit igazgatója. Az Egyesült Államokban élő szakember széles körű tapasztalattal rendelkezik a LEED minősítések terén, és részt vesz az minősítő rendszerrel kapcsolatos oktatási tevékenységben is. A szervezet alapító tagjaként folyamatosan segíti az Egyesület munkáját.

forrás: HuGBC sajtóanyag

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk