építészet : környezet : innováció

Foglaljon helyet a Média Építészeti Díjára

Az idei Média Építészeti Díját a Katona József Színházban adja majd át a hazai vezető médiumok kpviselőiből álló zsűri 2012. október 25-én. A rendezvényre, a korlátozott nézőszám miatt helyfoglalási rendszert vezettünk be.

Az idei Média Építészeti Díját a Katona József Színházban adja majd át a hazai vezető médiumok képviselőiből álló zsűri 2012. október 25-én. A rendezvényre, a korlátozott nézőszám miatt helyfoglalási rendszert vezettünk be.

Regisztrálni a fent található regisztrációs adatlappal lehet. 

Foglalni egy regisztrációval több személyre is lehet.

A helyfoglalás a jeggyel rendelkezőknek érkezési sorrendben történik, a jeggyel nem rendelkezők az üresen maradt helyeket foglalhatják majd el.

A jegyet kérjük mindenki nyomtassa ki és hozza magával a rendezvényre.

A díjátadó előtt Tóth Szabolcs humorista (Szomszédnéni Produkciós Iroda) lép fel.
A díjátadást követő fogadáson a Linbrunn Pincészet villányi borai és Richter Anett süteményei várják a vendégeket. [dress-code: informal]

Az est díszvendége: Borvendég Béla [81] építész
http://mediadij.epiteszforum.hu

A rendezvény ingyenes, várunk mindenkit szeretettel. 

A közönségdíjas szavazás első köre október 8-án 9 órakor zárul, addig még lehet szavazni, hogy melyik 10 terv és 10 épület jusson a második fordulóba.

Ha a foglalással, szavazással kapcsolatban kérdése merülne fel, keressen minket az editors[kukac]epiteszforum.hu email címen vagy a (+36-1)-373-0699, (+36-1)-373-0700, (+36-20)-548-6419 telefonszámok valamelyikén.

vélemény írásához jelentkezzen be »