építészet : környezet : innováció

Idén is lehet jelentkezni a Young Talent Architecture Award pályázatára

határidő: 2018. február 22. CET 23:00
Ismét megkezdődött a YTAA pályázati időszaka, amelyre olyan építészeti, urbanisztikai vagy tájépítészeti diplomamunka jelölhető a hallgató intézménye által, amely 2016. augusztus elseje és 2017. december vége közt született. A tizenkét finalistából idén eggyel több, vagyis négy nyertes mutathatja be munkáját többek közt egy mozgó kiállításon, amelynek első állomása a velencei Biennálé. Az intézmények 2018. február 22-ig, a diákok március 27-ig adhatják le a pályázatokat.

A pályázatot a barcelonai Mies van der Rohe Alapítvány szervezi, a Creative Europe segítségével, amely a European Union Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award kiterjesztése, illetve a World-
Architects mint alapító partner közreműködésével.

A nyerteseknek lehetőségük lesz megismerkedni a European Union Prize for Contemporary Architecture – Mies van der Rohe Award és a Future Architecture Platform alapításában és fenntartásában szerepet játszó építészek és kritikusok körével, illetve fejenként 5.000€ pézjutalomban részesülnek. Ezentúl a World Architects online felületén megjelenik a profiljuk és bútorajándékot kapnak az USM-től.

Részletes (angol nyelvű) információ és regisztráció ezen a linken.

A pályázati szabályzat innen tölthető le.

Pályázati határidő: 2018. február 22. és március 27.

 

vélemény írásához jelentkezzen be »