építészet : környezet : innováció

Kotsis Iván érem 2012 - javaslattételi felhívás

határidő: 2012. november 16. CET 00:59
A Magyar Építőművészek Szövetsége volt rendes tagjának, több építésznemzedék tanítómesterének, Dr. Kotsis Iván professzor tiszteletére és emlékezetére 1990 óta „Kotsis Iván érem” kitüntetést ad át. A kitüntetésre bárki (jogi vagy természetes személy) javaslatot tehet 2012. november 15-ig.

A Magyar Építőművészek Szövetsége volt rendes tagjának, több építésznemzedék tanítómesterének, Dr. Kotsis Iván professzor tiszteletére és emlékezetére 1990 óta „Kotsis Iván érem” kitüntetést ad át. A kitüntetés jelképezni kívánja az érem névadójának életművével is hitelesített felfogását az etikai alapon álló, építészeti alázattal folytatott szakmagyakorlásról, valamint a magas színvonalú oktatás elismeréséről.

 

Kotsis Iván érem
 

 

A kitüntetésre bárki (jogi vagy természetes személy) javaslatot tehet. A beérkezett javaslatokat a kuratórium véleményezi és terjeszti az elnökség elé. A kuratórium tagjai: Czigány Tamás DLA, Csontos Csaba, Perényi Tamás DLA, Roth János DLA. Évente egy érem kerül átadásra, a professzor úr december 15-i születésnapja alkalmából.

Kérjük, hogy javaslattételeiket a megfelelő indokolással

2012. november 15-ig juttassák el a MÉSZ Titkárságára. (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2., e-mail: meszorg[kukac]t-online.hu)

vélemény írásához jelentkezzen be »