építészet : környezet : innováció
Bán Ferenc rajza

Legyen Storyboard! Elindult a nevezés a Gastro&Hotel Design Awardra

határidő: 2019. július 6. CEST 00:00
A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot.

Ez a verseny Magyarországon az egyetlen olyan nemzetközi szinttel mért megmérettetés, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. Ennek megfelelően a versenybe egyaránt nevezhetőek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek tervezési megoldásai, sőt, eddig meg nem valósított terveket is benyújthatnak a pályázók.

A pályázat idén is több újdonsággal bővült. Idén a kategóriarendszer egyszerűbbé és logikusabbá válik, mint a korábbi években, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ki lehessen választani a megfelelő kategóriát, és rövid idő ráfordítása után be lehessen nyújtani a pályázatot. Van néhány kategória, amelyik összevonásra került, hogy a versenykiírás még érthetőbb és kezelhetőbb legyen pályázói oldalról.

Belép a kategóriák közé egy eddig nem szereplő téma: ez a Fashion, kiegészítők, amelyben a szokásos vendéglátói kiegészítők mellett például munkaruha témában is lehet mostantól nevezni.

Az idei verseny kiemelt kategóriája a Storyboard, mivel a világ trendjei egyértelműen azt bizonyítják: ha története, sztorija van egy adott szálláshelynek vagy vendéglátóhelynek, az most nagy vonzerő a vendégek számára, ez jelenti az egyediséget, a sikert.  

Ami viszont nem változott, hogy idén is nemzetközi zsűri értékeli a leadott munkákat és ősszel egy ünnepélyes díjátadó keretében zárjuk majd a 2019-es Gastro&Hotel Design Awardot.  

Legyen Önöké az Év GastroDesign éttereme vagy az Év HotelDesign szálláshelye!

Nevezési díj:

Teljes árú nevezés: 24 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 31 623 Ft / nevezés)
Kiemelt kategóriák (Az év GastroDesign Storyboardja, Az év HotelDesign Storyboardja): 19 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 25 273 Ft / nevezés)
Ugyanazon vendéglátóegység / szálloda több kategóriában való nevezése esetén a 3. nevezéstől: 19 900 Ft + áfa / nevezés (több díj esélye különböző kategóriákban) (bruttó 25 273 Ft / nevezés)
Meg nem valósult, tervezési fázisban lévő munkák, tervek nevezése: 9900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 12 573 Ft / nevezés)

Nevezési határidő: 2019.07.05.

További információ: Mohai Fanni, mohai.fanni@pphmedia.hu,
+36 1 430 4563, Gastrodesignaward.hu

vélemény írásához jelentkezzen be »