építészet : környezet : innováció

Modern és megbízható: SSS Siedle kaputelefonok

Hazánkban is egyre népszerűbbek a német csúcsminőséget képviselő SSS Siedle exkluzív dizájn kaputelefonok, melyeket hosszú élettartam, megbízhatóság és könnyű szerelhetőség jellemez.

Az építészek jól tudják, hogy egy ház külső homlokzatának megjelenése legalább annyira fontos, mint a ház belső komfortérzete. Új építésű épületnél a bejárat és környéke mindig nagy figyelmet kap, a vendégségbe érkezők első interakciója is zajlik le. Kopogtatás, csengő, jó esetben valamilyen audio rendszer. Egyszerű csengőt már pár ezer forintért kaphatunk, de tegyük fel magunknak a kérdést, egy újépítésű háznál biztosan a beléptető / kaputelefonos rendszeren akarunk spórolni? Ne tegyük! Legyen a bejárat is presztízs értékű, ráadásul tartós és megbízható is!

SSS Siedle kaputelefonok és beépíthető rendszerek

SSS Siedle több termékvonallal képviselteti magát a piacon, melyek többek között a B-Terv 2002 Kft-nek köszönhetően már hazánkban is elérhetők.

Kaputelefonok
A prémium minőségű kaputelefonok széles választékban érhetők el az SSS Siedle kínálatában. Bel – és kültéri rendszerek, videós és audió rendszerek találhatók a kínálatban, melyek különböző interfészeken keresztül akár vonalas telefonon vagy okostelefonon is vezérelhet.

SSS Siedle kaputelefonok és beépíthető rendszerek

 

Megvilágítások
A fényeknek nagy szerepe van a homlokzat esti összképében, erre kínál elegáns megoldást a SSS Siedle. Házszám, kaputelefon, ujjlenyomatolvasó nem marad világítás nélkül!

SSS Siedle kaputelefonok és beépíthető rendszerek

 

Postaládák
Felejtse el a hagyományos postaládákat, szereljen be igényes SSS Siedle hibrid postaládákat, melyekbe fény és kaputelefon is szerelhető, akár süllyesztett vagy felületre szerelt kivitelben, de szabadon álló megoldásra is remek alternatívák léteznek!

SSS Siedle kaputelefonok és beépíthető rendszerek

 

Beléptető rendszerek
Csúcsminőség, dizájn és biztonság, ezek jellemzik az SSS Siedle beléptető rendszereit. A legmodernebb megoldásokkal, biometrikus-, proximity vagy kártyaolvasóval felszerelt beléptető rendszerek garantálják, hogy illetéktelenek ne léphessenek a lezárt területre. Jobban kedveli a kódtasztatúrás kialakítást?Erre is remek lehetőségek vannak!

SSS Siedle kaputelefonok és beépíthető rendszerek

 

További információért látogasson el a SSS Siedle oldalára, vagy a cég bemutató termébe (Budapest, XIV ker. Istvánffy u.9).

SSS Siedle

 

 

vélemény írásához jelentkezzen be »