Dossziék

A csillagok állása

Nagy Tamás a MOME tanszékvezetőjeként 2013-ban kérte fel egykori tanítványait, hogy mutassák meg, milyen is egy-egy világhírű építész irodája - belülről. A kiállítás nyomán cikksorozat is megjelent az Építészfórumon, Nagy Tamás bevezetőjével Baló Dániel, Boromissza Júlia, Kalászi Zoltán, Kollár Bence, Muszbek Johanna és Szüts Nóra külföldi tapasztalatairól.

Nagy Tamás DLA (1951-2020)

Nagy Tamás DLA Ybl Miklós- és Prima-díjas, Kotsis Iván-éremmel elismert építész, 2004-2014 között a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem építészképzésének vezetője, számos meghatározó magán- és középület alkotója.

Éjszaka 2020

Az Építészfórum 2020. június 20-26. között publikált tematikus válogatásának cikkei (és néhány vonatkozó korábbi publikáció) az Éjszaka témájában. 

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk