Programok

Felhívás szakmai örökségtúrán való részvételre

1/3

Lars Wohlers

?>
Lars Wohlers
?>
Szakmai örökségtúrák a KÖME szervezésében
?>
Szakmai örökségtúrák a KÖME szervezésében
1/3

Lars Wohlers

Felhívás szakmai örökségtúrán való részvételre
Programok

Felhívás szakmai örökségtúrán való részvételre

2014.06.11. 12:13

Eseményinfó

Földrajzi hely:
Százhalombatta, Pomáz, Magyarország

Esemény kezdete:
2014.06.24. 08:00
Esemény vége:
2014.06.26. 16:00

A Kulturális Örökség Menedzserek Egyesülete (KÖME) a KON-TIKI német élménytervező céggel együttműködésben mindenki számára nyitott szakmai kirándulást szervez 2014 júniusában két, kiemelkedő jelentőségű hazai örökségi helyszínre.

Az egész napos kirándulások időpontjai és helyszínei:

- 2014. június 24.: Pomáz – Nagykovácsi puszta – középkori ciszterci templom és üvegműves majorság ásatása, komplex területhasznosítási és örökségvédelmi tervek

- 2014. június 26.: Matrica Múzeum és Régészeti Park, Százhalombatta – a Régészeti Park bemutatási koncepciói és fejlesztési lehetőségek

Az örökségtúrán annak járunk utána, mit jelent az örökséginterpretáció a gyakorlatban, fontos-e bemutatni, élményszerűvé tenni a kulturális és természeti örökséget, és ha igen, milyen eszközökkel, módszerekkel tudjuk ezt sikeresen megvalósítani. A program résztvevői megismerkedhetnek a fenti örökségi helyszínekkel és környezetükkel, és az ott dolgozó szakemberek segítségével elemezhetik a helyszín bemutatási stratégiáit, fejlesztési terveit.

Szakmai örökségtúrák a KÖME szervezésében
3/3
Szakmai örökségtúrák a KÖME szervezésében

Az örökségtúrát Dr. Lars Wohlers (KON-TIKI Interpretive consultation, training and evaluation, DE) interpretációs szakember vezeti.
A program munkanyelve angol. Minden érdeklődő jelentkezhet, előképzettség nélkül.

A szakmai program ingyenes, a szervezési költségekhez való hozzájárulás túránként 6 000 Forint, mely magában foglalja az utazási költséget (Budapestről, bérelt busszal) és a helyszínen szervezett egy étkezést. Diákok a túrák árából 50% kedvezményt kapnak!

Jelentkezni 2014. június 18-ig lehet az arpad@heritagemanager.hu emailcímen.

Bővebb információ a kirándulás helyszíneinek leírásával a következő linken található.

 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk