Programok

„Határtalanul" XIII. Országos Főépítész Konferencia

1/1

Hirdetés
?>
1/1

„Határtalanul
Programok

„Határtalanul" XIII. Országos Főépítész Konferencia

2008.06.24. 06:56

Eseményinfó

Földrajzi hely:
Mosonmagyaróvár, Magyarország

Esemény kezdete:
2008.08.27. 05:00
Esemény vége:
2008.08.29. 18:00

Dosszié:

Letölthető dokumentumok:

Mosonmagyaróvár, 2008. augusztus 27-29.A jelentkezési határidő : 2008. július 15.

Mosonmagyaróvár, 2008. augusztus 27-29.

A konferencia résztvevői, a tavalyi gyakorlathoz híven, várhatólag 4 továbbképzési pontot kapnak, az akkreditáció folyamatban.


Tájékoztató a jelentkezéshez

Kérjük, hogy a regisztrációs és jelentkezési lap könnyebb kitöltése illetve a szervezési munka egyszerűsítése érdekében kövesse az alábbi instrukciókat :

I., Töltse ki a regisztrációs lapot, mely a személyes adatokat, számlázási címet tartalmazza. A táblázat kitölthető számítógéppel vagy kézzel (ez esetben nyomtatott betűket kérünk).

I/1. Kérjük itt jelezze, hogy gépkocsival érkezik-e. Erre a parkolók foglalása miatt van szükség. Parkolás részben az egyetem zárt területén lesz megoldva. Értelemszerűen egy gépkocsival érkezőknél csak a sofőr jelölje be ezt, az utasok ne.
Minden egyéb kérését ( pl. vegetáriánus étrend, csekk kérése stb.) is itt jelezheti.

II., A jelentkezési lap szintén kitölthető számítógéppel vagy kézzel is.

II/1. Az alap részvételi díj tavaly óta nem emelkedett. Nyugdíjas résztvevőknek továbbra is kedvezményes az alapdíj.

II/2. Az ellátás rovatban kérjük bejelölni, hogy melyikre tart igényt. Reggeli a legtöbb szálláshelyen biztosított. Ahol nincs, a résztvevők az egyetem éttermében reggelizhetnek külön térítés fejében. Az étterem az előadóterem szomszédságában található, az ebédek helyszíne ugyanez. A vacsora a kirándulások illetve a csütörtök esti állófogadás keretében biztosított. Az ebéd és a vacsora itt külön költséget nem jelent.

II/3. A szállás kiválasztásához a mellékelt táblázat nyújt segítséget. A lista az általunk megkeresett szálláshelyeket tartalmazza. A város honlapján (www.mosonmagyarovar.hu), a nyitóoldalon további szálláshelyek is felsoroltak, további információk innen nyerhetők. A város térképe szintén ugyanitt nyitható meg.
Mivel a szállás csak több helyszínen biztosítható illetve korlátozott számban áll rendelkezésre, a jelentkezés során személyes egyeztetés szükséges. Kérjük e-mailben vagy telefonon egyeztessen velünk és visszajelzésünk után töltse ki a végleges adatokat.

Amennyiben több ágyas szobát kér és szobatársai is ismertek, kérjük nevezze meg őket. Természetesen ezt akkor tudjuk így szervezni, ha a többiek ezt jelölik. Ezt kérjük előre egyeztessék egymás közt és egy időben jelentkezzenek.

A szállások zöme az előadóterem és étterem 500 m-es körzetében, a belvárosban található, azaz 5-10 perces sétával elérhető.
(Szorgalmazzuk, hogy minél többen válasszák a Gazdász Hotelt**. Itt akár 70 fő is elhelyezhető illetve további 70 fő ugyanitt az egyetemi kollégiumi szárnyban. Az épület 450 m-re van az előadóteremtől, védett zöldpark közepén található. Két kétágyas szoba nyílik közös előtérből, közös vizesblokk tartozik hozzá. Mindegyik szoba erkélyes. A szobák egy-egy fő részére is kiadhatók, még ezzel együtt is a legolcsóbb kategória. A kollégiumi szárny ugyanilyen kialakítású, de azt évközben egyetemisták lakják, állapota ennek megfelelő. Ezt további árengedmény ellensúlyozza. Reggeli sajnos nincs, de ez az egyetem éttermében – úton az előadóterem felé – biztosítható. Akik a gyógyfürdőt, uszodát is igénybe szeretnék venni, javasoljuk a Thermal Hotel Aqua*** szállodát, ahol az ár tartalmazza ezen a belépőket is.)


II/4. Két kirándulást szervezünk, a szerdai célja a Szigetköz, a péntekié Ausztria.
A költség az útiköltséget és teljes ellátást tartalmaz. A pénteki kiránduláson egyórás üzemlátogatás is lesz, melynek fejében a szponzor állja a kirándulók hajóköltségeit.
A jelentkezés az összeg beírásával történik.

III. A kitöltött regisztrációs lapot és jelentkezési lapot (szállás egyeztetve!) kérjük visszaküldeni, lehetőleg elektronikusan a foepitesz/kukac/mmovar-ph.hu email címre.
Természetesen faxon (+36 96 211 764) vagy postai úton is feladható a
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
címre.

A jelentkezési határidő : 2008. július 15.


A beérkezést követően számlát állítunk ki a kért névre és eljuttatjuk a jelentkezőkhöz.

A számla összegét Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11737076-15367400 számú számlájára kell utalni a megjelölt határidőig.
Ha a befizetést csak postai csekken tudja teljesíteni, azt kérjük a regisztrációs lap egyéb rovatában feltüntetni. A jelentkezés akkor érvényes, ha az összeg a számlára érkezett.

A részvételi díj beérkezése után postázzuk a meghívót és a programfüzetet.

Várjuk mielőbbi jelentkezésüket !

Szakmai és technikai információk, jelentkezés
:

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata
9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.

Kitley Tibor
Mosonmagyaróvár város főépítésze
e-mail: foepitesz/kukac/mmovar-ph.hu, Honlap: http://www.mosonmagyarovar.hu
Mobil: 06 20/924-5156 Telefon: +36 96/577-846; 36 96/577-800/146
Fax :+36 96 211 764

Bogár Jolán adminisztrátor Építésügyi Iroda
e-mail: bogar.j/kukac/mmovar-ph.hu, Telefon: +36 96/577-800/246

Szakmai tájékoztató
:

Zábránszkyné Pap Klára
az Országos Főépítészi Kollégium titkára
e-mail: papklara/kukac/dunakanyar.net Honlap: http://www.foepiteszek.hu

B. Nagy Helga az Országos Főépítészi Kollégium Konferencia Munkacsoport témafelelőse
e-mail: bnagy/kukac/ornus.axelero.net, Honlap: http://www.foepiteszek.hu
Mobil: 06 70/456-2099

Vélemények (0)
Új hozzászólás
Nézőpontok

A SÉNYEI KEMENCE KÁPOLNA // Egy hely + Építészfórum

2023.03.24. 16:12
5

Kemence, kucsma, kas...Az idén 90 éves Vadász György egyik legérdekesebb épülete egy ökomenikus kápolna, mely a sényei szőlőhegyen uralja a tájat. Az egyetlen konkrét építészeti stílusba sem besorolható kápolna ősi formákat idéz, konkrét előképe pedig egy népi tyúkól volt. Az Egy hely csapata a Kemence Kápolnánál járt.

Kemence, kucsma, kas...Az idén 90 éves Vadász György egyik legérdekesebb épülete egy ökomenikus kápolna, mely a sényei szőlőhegyen uralja a tájat. Az egyetlen konkrét építészeti stílusba sem besorolható kápolna ősi formákat idéz, konkrét előképe pedig egy népi tyúkól volt. Az Egy hely csapata a Kemence Kápolnánál járt.

Nézőpontok

SZILICE// Rejtett kincsek

2023.03.16. 16:42
10

A Szilicei-fennsík karsztos világának természeti kincsein túl ismert egy építészeti gyöngyszem is: ez pedig a gótikus eredettel bíró, mára a Református Egyházhoz tartozó szilicei templom. A Rejtett kincsek mai részében a 13. századi eredettel bíró, különleges, erődített kegyhelyet ismerhetjük meg.

A Szilicei-fennsík karsztos világának természeti kincsein túl ismert egy építészeti gyöngyszem is: ez pedig a gótikus eredettel bíró, mára a Református Egyházhoz tartozó szilicei templom. A Rejtett kincsek mai részében a 13. századi eredettel bíró, különleges, erődített kegyhelyet ismerhetjük meg.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk