Programok

„Határtalanul" XIII. Országos Főépítész Konferencia

1/1

?>
1/1

„Határtalanul
Programok

„Határtalanul" XIII. Országos Főépítész Konferencia

2008.06.24. 06:56

Eseményinfó

Földrajzi hely:
Mosonmagyaróvár, Magyarország

Esemény kezdete:
2008.08.27. 05:00
Esemény vége:
2008.08.29. 18:00

Dosszié:

Letölthető dokumentumok:

Mosonmagyaróvár, 2008. augusztus 27-29.A jelentkezési határidő : 2008. július 15.

Mosonmagyaróvár, 2008. augusztus 27-29.

A konferencia résztvevői, a tavalyi gyakorlathoz híven, várhatólag 4 továbbképzési pontot kapnak, az akkreditáció folyamatban.


Tájékoztató a jelentkezéshez

Kérjük, hogy a regisztrációs és jelentkezési lap könnyebb kitöltése illetve a szervezési munka egyszerűsítése érdekében kövesse az alábbi instrukciókat :

I., Töltse ki a regisztrációs lapot, mely a személyes adatokat, számlázási címet tartalmazza. A táblázat kitölthető számítógéppel vagy kézzel (ez esetben nyomtatott betűket kérünk).

I/1. Kérjük itt jelezze, hogy gépkocsival érkezik-e. Erre a parkolók foglalása miatt van szükség. Parkolás részben az egyetem zárt területén lesz megoldva. Értelemszerűen egy gépkocsival érkezőknél csak a sofőr jelölje be ezt, az utasok ne.
Minden egyéb kérését ( pl. vegetáriánus étrend, csekk kérése stb.) is itt jelezheti.

II., A jelentkezési lap szintén kitölthető számítógéppel vagy kézzel is.

II/1. Az alap részvételi díj tavaly óta nem emelkedett. Nyugdíjas résztvevőknek továbbra is kedvezményes az alapdíj.

II/2. Az ellátás rovatban kérjük bejelölni, hogy melyikre tart igényt. Reggeli a legtöbb szálláshelyen biztosított. Ahol nincs, a résztvevők az egyetem éttermében reggelizhetnek külön térítés fejében. Az étterem az előadóterem szomszédságában található, az ebédek helyszíne ugyanez. A vacsora a kirándulások illetve a csütörtök esti állófogadás keretében biztosított. Az ebéd és a vacsora itt külön költséget nem jelent.

II/3. A szállás kiválasztásához a mellékelt táblázat nyújt segítséget. A lista az általunk megkeresett szálláshelyeket tartalmazza. A város honlapján (www.mosonmagyarovar.hu), a nyitóoldalon további szálláshelyek is felsoroltak, további információk innen nyerhetők. A város térképe szintén ugyanitt nyitható meg.
Mivel a szállás csak több helyszínen biztosítható illetve korlátozott számban áll rendelkezésre, a jelentkezés során személyes egyeztetés szükséges. Kérjük e-mailben vagy telefonon egyeztessen velünk és visszajelzésünk után töltse ki a végleges adatokat.

Amennyiben több ágyas szobát kér és szobatársai is ismertek, kérjük nevezze meg őket. Természetesen ezt akkor tudjuk így szervezni, ha a többiek ezt jelölik. Ezt kérjük előre egyeztessék egymás közt és egy időben jelentkezzenek.

A szállások zöme az előadóterem és étterem 500 m-es körzetében, a belvárosban található, azaz 5-10 perces sétával elérhető.
(Szorgalmazzuk, hogy minél többen válasszák a Gazdász Hotelt**. Itt akár 70 fő is elhelyezhető illetve további 70 fő ugyanitt az egyetemi kollégiumi szárnyban. Az épület 450 m-re van az előadóteremtől, védett zöldpark közepén található. Két kétágyas szoba nyílik közös előtérből, közös vizesblokk tartozik hozzá. Mindegyik szoba erkélyes. A szobák egy-egy fő részére is kiadhatók, még ezzel együtt is a legolcsóbb kategória. A kollégiumi szárny ugyanilyen kialakítású, de azt évközben egyetemisták lakják, állapota ennek megfelelő. Ezt további árengedmény ellensúlyozza. Reggeli sajnos nincs, de ez az egyetem éttermében – úton az előadóterem felé – biztosítható. Akik a gyógyfürdőt, uszodát is igénybe szeretnék venni, javasoljuk a Thermal Hotel Aqua*** szállodát, ahol az ár tartalmazza ezen a belépőket is.)


II/4. Két kirándulást szervezünk, a szerdai célja a Szigetköz, a péntekié Ausztria.
A költség az útiköltséget és teljes ellátást tartalmaz. A pénteki kiránduláson egyórás üzemlátogatás is lesz, melynek fejében a szponzor állja a kirándulók hajóköltségeit.
A jelentkezés az összeg beírásával történik.

III. A kitöltött regisztrációs lapot és jelentkezési lapot (szállás egyeztetve!) kérjük visszaküldeni, lehetőleg elektronikusan a foepitesz/kukac/mmovar-ph.hu email címre.
Természetesen faxon (+36 96 211 764) vagy postai úton is feladható a
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
címre.

A jelentkezési határidő : 2008. július 15.


A beérkezést követően számlát állítunk ki a kért névre és eljuttatjuk a jelentkezőkhöz.

A számla összegét Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11737076-15367400 számú számlájára kell utalni a megjelölt határidőig.
Ha a befizetést csak postai csekken tudja teljesíteni, azt kérjük a regisztrációs lap egyéb rovatában feltüntetni. A jelentkezés akkor érvényes, ha az összeg a számlára érkezett.

A részvételi díj beérkezése után postázzuk a meghívót és a programfüzetet.

Várjuk mielőbbi jelentkezésüket !

Szakmai és technikai információk, jelentkezés
:

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata
9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.

Kitley Tibor
Mosonmagyaróvár város főépítésze
e-mail: foepitesz/kukac/mmovar-ph.hu, Honlap: http://www.mosonmagyarovar.hu
Mobil: 06 20/924-5156 Telefon: +36 96/577-846; 36 96/577-800/146
Fax :+36 96 211 764

Bogár Jolán adminisztrátor Építésügyi Iroda
e-mail: bogar.j/kukac/mmovar-ph.hu, Telefon: +36 96/577-800/246

Szakmai tájékoztató
:

Zábránszkyné Pap Klára
az Országos Főépítészi Kollégium titkára
e-mail: papklara/kukac/dunakanyar.net Honlap: http://www.foepiteszek.hu

B. Nagy Helga az Országos Főépítészi Kollégium Konferencia Munkacsoport témafelelőse
e-mail: bnagy/kukac/ornus.axelero.net, Honlap: http://www.foepiteszek.hu
Mobil: 06 70/456-2099

Vélemények (0)
Új hozzászólás
Nézőpontok/Történet

ÁLLATSZOBROK // Egy hely + Építészfórum

2022.01.26. 13:30
00:07:33

A gyerekek nagy örömére az országban számos állatot ábrázoló alkotás található, melyek gyakran kvalitásosak ugyan, mégis kevésbé művészi kivitelükről, mint inkább cukiságukról ismertek. Az Egy hely mai részében több kedves állatszoborral ismerkedhetünk meg. 

A gyerekek nagy örömére az országban számos állatot ábrázoló alkotás található, melyek gyakran kvalitásosak ugyan, mégis kevésbé művészi kivitelükről, mint inkább cukiságukról ismertek. Az Egy hely mai részében több kedves állatszoborral ismerkedhetünk meg. 

Nézőpontok/Történet

SZABADSÁG HÍD // Egy hely + Építészfórum

2022.01.26. 13:27
00:07:16

Az eredetileg Ferenc József nevét viselő építmény a Főváros legrövidebb hídja, ám annál látványosabb. Az Egy hely mai részében az 1896-ban épült Szabadság híd izgalmas történetével ismerkedhetünk meg.

Az eredetileg Ferenc József nevét viselő építmény a Főváros legrövidebb hídja, ám annál látványosabb. Az Egy hely mai részében az 1896-ban épült Szabadság híd izgalmas történetével ismerkedhetünk meg.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk