Technológia

Mammut XT: extrém magasságban a XXI. század zsaluja

1/3

?>
?>
?>
1/3

Mammut XT: extrém magasságban a XXI. század zsaluja
Technológia

Mammut XT: extrém magasságban a XXI. század zsaluja

2019.11.22. 13:22

Cikkinfó

Támogatott tartalom

Földrajzi hely:
Budapest

Cég, szervezet:
MEVA

Ahol a daruzásra rendelkezésre álló idő rövid, a hely kevés, a feladat pedig bonyolult, ott a siker leginkább a "hogyan"-on múlik. Magas házak építésénél vagy nehézipari műtárgyak esetén jellemző komplex kihívások teljeskörű és néha egyedi megoldásokat kívánnak. Ezen építkezésekhez a MEVA a zsaluzatok gyártása és forgalmazása terén szerzett több évtizedes tapasztalattal kínálja extrém falvastagsághoz is rugalmasan alkalmazkodó Mammut XT zsalurendszert.

A Mammut XT rendszer kifejlesztésével a MEVA új dimenziókat nyitott és folytatta a 100 kN/m2-es zsaluzatok sikersztoriját. A Mammut XT bármilyen építési helyszínen és mérnöki létesítménynél bizonyítja a gazdaságosságot a magas- és mélyépítésben egyaránt.

Minden építkezés más, így minden projekten mások a zsaluzattal szemben támasztott követelmények. Ehhez nyújt ideális alapot a Mammut XT rendszer, amely variálható, így jól illeszkedik minden feladathoz, hiszen egy kézmozdulattal három átkötési mód között választhatunk az integrált kombi átkötési hely átállításával. A rendszer használatával jelentősen csökkenthető az időráfordítás, minden elem szimpla- és kontraoldali zsaluként is bevethető átszerelés nélkül, ráadásul még a logisztika is egyszerűbb lesz.

2/3

Magasat, de gyorsan!

A Mammut igazán nagyteljesítményű, gazdaságos megoldás a nagyformátumú moduláris építésben. A rendszer segítségével a nagyfelületű zsaluzás egyszerre rugalmas és egyszerű, emellett gyorsabban lehet vele dolgozni, hiszen 30 %-kal rövidebb a zsaluzási idő és látványosan kevesebb alkatrész szükséges hozzá.

Egyik nagy előnye, hogy ha a munka közben kétoldali átkötésről egyoldalira váltana a szakember, nincs szükség elő- és utószerelésre, továbbá a kombi átkötési hely a keretbe integrált, nincsenek elvesző elemek. A tartozékok száma 50%-kal csökkenhet, mivel a rendszerben nincs szükség a másik oldali csuklós tányéros anyára. A Mamut XT esetében a kiegészítők felszerelése sokkal egyszerűbb, mivel minden keresztborda funkciós borda, amely behegesztett DW menetet tartalmaz. Az elemek stabil, jól illesztett rögzítése és beállítása MEVA zsalukapoccsal és néhány kalapácsütéssel történik.

3/3

A MEVA acélkeretes falzsaluk profilvastagsága, ebből adódó kiemelkedő terhelhetősége, az évtizedek óta alkalmazott műanyag zsaluhéj legendás kopásállósága, a tüzihorganyzott felületkezeléssel bizonyítottan olyan tartósságot kínál a zsalueszközök tulajdonosának, amellyel ténylegesen több generáció is dolgozhat a jövőben.

 

További információ: www.meva.hu

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk