Pályázatok

Pályázatot hirdetett a Népliget megújítására a főváros
Pályázatok/Magyar

A tájépítészeti ötletpályázat során eldől, hogy milyen koncepcióterv képezi majd a Népliget lépésről lépésre történő rehabilitációjának alapját. Az elképzelés szerint a park régi fénykorát idézve újulhat meg, így olyan terveket várnak, amelyek tiszteletben tartják a történeti kert jellegét, ugyanakkor a klímaváltozás kihívásaira is választ adnak.

Határidő:
2023.01.16. 00:00
MÉD 2022 – Napelemes Ingatlanfejlesztések Különdíja
Pályázatok/Magyar

2022-ben ismét lehet nevezni a Napelemes Ingatlanfejlesztések Különdíjára a Média Építészeti Díja keretében! Az Optimum Solar Zrt. támogatásával elsőként tavaly meghirdetett különdíj célja, hogy a napelemek integrált módon történő építészeti felhasználását népszerűsítse, olyan jó példákat jutalmazva évről évre, ahol a napelemhasználat elsődleges energiaforrásként funkcionál.

Határidő:
2022.10.21. 23:50
Pályázati kiírás köztéri alkotás létrehozására az MTA alapításának 200. évfordulója alkalmából
Pályázatok/Magyar

A megújuló Széchenyi téren az MTA olyan jelet kíván állítani, amely egyaránt méltó az Akadémia történetiségéhez, ugyanakkor kifejezi a tudomány naprakészségét, mindenkori aktualitását és gyors reagálóképességét is.

Határidő:
2022.12.15. 23:59
„Házat, de gyorsan!”
Pályázatok/Magyar

„Házat, de gyorsan!" címmel 2 500 000 Ft összdíjazású ötletpályázatot írt ki a Leier, amelyen építészek és építészhallgatók egyaránt indulhatnak. A feladat, a Kiíró által gyártott, előregyártott elemek és más építőanyagok felhasználásával készülő, megújuló energiaforrásokat alkalmazó, élhető, fenntartható, időtálló és költséghatékony, CSOK kompatibilis családi házak vázlatterveinek elkészítése 5 fős család számára. Beadási határidő: 2022. október 10.  

Határidő:
2022.10.10. 00:00
Köztéri kortárs művészeti pályázat
Pályázatok/Magyar

A Főváros Önkormányzat kezdeményezésére a Budapesti Történeti Múzeum nyilvános pályázatot ír ki az I. Budapesti Köztéri Kortárs Művészeti Biennálén művészeti alkotásokkal és projektekkel való részvétel támogatására.

Határidő:
2022.10.24. 23:50
Már lehet pályázni a Hello Wood Diplomadíjra
Pályázatok/Magyar

A Hello Wood építésziroda a Magyar Építőművészek Szövetségével közreműködésben meghirdeti az első Hello Wood Diplomadíjat, amelynek célja a fenntartható építészeti gyakorlatokat központba helyező és társadalmi üzenetet hordozó, kiemelkedő diplomamunkák elismerése.

Határidő:
2022.10.02. 23:50
DECODE  Díj 2022
Pályázatok/Magyar

Idén ötödik alkalommal ítélik oda a DECODE Díjat, melynek központban ismét az alkotások mögött rejlő történetek állnak. A pályaművek összdíjazása a támogatóknak köszönhetően ezúttal több mint kétmillió forint lesz. A pályázat leadási határideje október 24., hétfő, az ünnepélyes díjátadót és kiállításmegnyitót pedig november 16-án tartják új helyszínen, az Irányi Palotában.

Határidő:
2022.10.24. 00:00

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk