Programok

Tervezők Bálja

1/1

20 éves a LOSZ, fotó: LOSZ

?>
20 éves a LOSZ, fotó: LOSZ
1/1

20 éves a LOSZ, fotó: LOSZ

Tervezők Bálja
Programok

Tervezők Bálja

2015.02.25. 16:40

Eseményinfó

Földrajzi hely:
Budapest, Magyarország

Cég, szervezet:
Europa Design, Lakberendezők Országos Szövetsége

Helyszín:
Corner Rendezvényközpont

Esemény kezdete:
2015.03.28. 16:30
Esemény vége:
2015.03.28. 01:00

A magyar Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ), mint országos és szakmailag elismert szövetség, kiemelt feladatának tekinti a magas színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítését, a szakma megfelelő elismerését és megbecsülését. Idén több olyan esemény mérföldkő van a LOSZ életében, ami ünneplésre változásra, újításra ad lehetőséget. 

A LOSZ idén ünnepli 20. születésnapját, így álmodtunk egy nagyot… Ezt a kerek évfordulót különleges helyszínen, különleges formában szeretnénk megünnepelni. Így született a gondolat, hogy megszervezzük a Tervezők Bálját, környezetünk tervezőinek ünnepi estélyét.

Az álom valósággá vált, hiszen szakmai életünk számos szereplője érezte úgy, hogy mellénk áll a megvalósításban. A bál küldetése, hogy összefogásra, együttműködésre szólítsa fel a szakma azon szereplőit, akik együtt tesznek azért, hogy a társadalmi közízlés minél magasabb színvonalra emelkedjen. A rendezvénysorozat első állomása egy egész napos Szakmai Konferencia.

A rendezvénysorozat arany fokozatú támogatói:

Europa Design Hungary Zrt.
Internorm Ablak Kft.
Miele Kft.
Roland East Europe Kft.
SpaTrend Kft.
Ezüst fokozatú támogatók:
Art of Home Lakberendezési Áruház
Forest Hungary Kft.
Komandor Hungary Kft.
Bronz fokozatú támogatók:
AGC Glass Hungary Kft.
Armstrong DLW.
Elektro-Kamleithner Kft.
Exotic Wood Kft.
Geberit Kft.
IBD Magyarország Kft.
Junior Art Center Lakberendező Iskola
Kludi Szerelvények Kft.
Merkapt Zrt.
RAVAK Hungary Kft.
S IMMO Hungary Kft.
Villeroy&Boch Magyarország Kft.

Tervezők Bálja környezetünk tervezőinek ünnepi estélye

Szövetségünk 20. születésnapját ünnepli ebben az évben, mely szinte egyidős a lakberendező szakmával. Ebből az alkalomból díjátadóval egybekötött ünnepi estélyt rendeznünk. A TERVEZŐK BÁLJA egy olyan design gála, ahol találkoznak és együtt ünnepelnek a hazai szakma és társszakmák jeles képviselői.

Szeretnénk egy olyan kezdeményezést elindítani és ehhez egy olyan alkalmat teremteni, ahol a környezet tervezésével foglalkozó szakszakemberek egymás szakmai szerepét elismerik és egymást támogatva alkotnak.
A cél közös, azt szeretnénk, ügyfeleik, megrendelőink annál is elégedettebbek legyenek munkánk eredményével, mint amire számítottak.
Ezért bízunk abban, hogy a „Tervezők Bálján"együtt ünnepelhetünk a szakma minden képviselőjével.

Várjuk az építészeket, belsőépítészeket, lakberendezőket, designereket, iparművészeket  és azon cégek képviselőit, akik valóra váltják a megtervezett álmainkat.
Hiszünk abban, hogy a támogató cégek, az elismert szakemberek, előadók, a helyszín és a vendéglátás egy felejthetetlen esemény keretében megadja azt az élményt, melyet célként megfogalmaztunk.

TERVEZŐK BÁLJA

Időpont: 2014. március 28. 18.30-02.00

Helyszín: Budapest Marriott Hotel 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

Dress Code: Black Tie Invited

Az est háziasszonya és ura: Montorffy Letti író, szerkesztő és Szalai András építész, művészettörténész

Program:

18.30-19.00 Érkezés, üdvözlő fogadás

19.00-20.00 Ünnepélyes díjátadó

20.00-21.00 Vacsora

24.00-02.00 Éjféli falatok és tombola

Műsor meglepetésvendégekkel

Zenél a Gríz Zenekar

Bárzongorista, DJ

**

2013. márciusában Dr. Belics Zorán főorvos úr segítséget kért a vezetése alatt álló Szülészeti - és Nőgyógyászati osztály egy részének felújítási terveinek elkészítésére a Junior Art Center Lakberendező Iskolától. Karitatív összefogással 2013. őszén készültek el a Dél-pesti Jahn Ferenc Kórház gyerekágyas részlegének felújítási tervei, 9 lakberendező tevékenysége nyomán, a Junior Art Center Lakberendező Iskola oktatási igazgatója, Kővári Judit projektvezetésével.  A "JFK projekt" bemutató prezentációja elérhető az alábbi linken: http://prezi.com/ko9puifbkfuz/jfk-ajanlati_terv/

A tervező team tagjai:
Csáky-Nagy Krisztina, Moravcsik Éva, Kovács Ilona, Majlinger Szvetlana, Tamás Edit, Varga M. Eszter, Darida-Sárközi Anita, Hámoryné Augusztin Tünde, Zóni Viktória.

A tervek nagy tetszést arattak az osztály orvosai és nővérei körében. Az "álmok" megvalósításra várnak, de a kivitelezés a kórház nehéz anyagi helyzete miatt várat magára. Újabb összefogásra van szükség. Ezért a LOSZ,, a 2015 márciusában megrendezésre kerülő Tervezők Bálján a tombolákból befolyó összeget, felajánlja a gyerekágyas osztály felújítási költségeinek támogatására. A hír hallatán számos tagcégünk felajánlotta segítségét terméktámogatás formájában, mellyel egy újabb lépést tehetünk a tervek valósággá válásához.   
Eddig a Kludi Szerelvények Kft. orvosi csaptelepeket, a TRILAK Festékgyártó Kft. festéket ajánlott fel az osztály felújításához.

Vélemények (0)
Új hozzászólás
Nézőpontok/Történet

ÁLLATSZOBROK // Egy hely + Építészfórum

2022.01.26. 13:30
00:07:33

A gyerekek nagy örömére az országban számos állatot ábrázoló alkotás található, melyek gyakran kvalitásosak ugyan, mégis kevésbé művészi kivitelükről, mint inkább cukiságukról ismertek. Az Egy hely mai részében több kedves állatszoborral ismerkedhetünk meg. 

A gyerekek nagy örömére az országban számos állatot ábrázoló alkotás található, melyek gyakran kvalitásosak ugyan, mégis kevésbé művészi kivitelükről, mint inkább cukiságukról ismertek. Az Egy hely mai részében több kedves állatszoborral ismerkedhetünk meg. 

Nézőpontok/Történet

SZABADSÁG HÍD // Egy hely + Építészfórum

2022.01.26. 13:27
00:07:16

Az eredetileg Ferenc József nevét viselő építmény a Főváros legrövidebb hídja, ám annál látványosabb. Az Egy hely mai részében az 1896-ban épült Szabadság híd izgalmas történetével ismerkedhetünk meg.

Az eredetileg Ferenc József nevét viselő építmény a Főváros legrövidebb hídja, ám annál látványosabb. Az Egy hely mai részében az 1896-ban épült Szabadság híd izgalmas történetével ismerkedhetünk meg.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk