Programok

A dabasi sportpályától az olasz Lamborghini bemutatóteremig

1/6

Borászat Montalcino Italy

Borászat Montalcino Italy
Dabas sportpálya Mapei
Lamborghini Mapei Sant
Parkoló Budapest Vaci utca
Sóskút raktár Mapei
Zalacsány Mapei
Borászat Montalcino Italy
Dabas sportpálya Mapei
Lamborghini Mapei Sant
Parkoló Budapest Vaci utca
Sóskút raktár Mapei
Zalacsány Mapei
1/6

Borászat Montalcino Italy

A dabasi sportpályától az olasz Lamborghini bemutatóteremig
Programok

A dabasi sportpályától az olasz Lamborghini bemutatóteremig

2019.11.11. 12:33

Eseményinfó

Földrajzi hely:
Budapest

Cég, szervezet:
Mapei Kft.

Termék, technológia:
padlóburkolat

Esemény kezdete:
2019.12.12. 09:00
Esemény vége:
2019.12.12. 17:00

A téma a padlón hever. Floorexpo 2019.12.12-én a Lurdy Házban. Kreditpontos rendezvény: MÉK 2 pont (2019/280)

Dabas új sportpályái és az olasz Lamborghini bemutatóterem között egy közös pont biztosan van: az épületek padlójával semmi gond nincs, ahogyan még a világon számtalan emblematikus épület padlójával sem. Közös célja ez tervezőnek, kivitelezőnek, tulajdonosnak vagy beruházónak? Aki ugyanerre törekszik, látogasson el az első Floorexpóra, ahol a padlók mai design elvárásoknak megfelelő trendjei és a legújabb műszaki megoldások mellett interaktív kiállítás, valamint szakmai előadások is várják a szakembereket. 

 

Az idén először megrendezésre kerülő szakmai fórumon a téma szó szerint a padlón hever: a modern élelmiszeripari megoldásokról, a fugamentes padlókról, olasz dizájn padlókról hallhatunk előadásokat, amelyek használatát interaktív kiállítások kísérik több, mint 450 négyzetméteren. A nap során fókuszba kerülnek az elmúlt években egyre nagyobb számban megvalósult sportlétesítményekhez kínált padlók, valamint válaszokat kapunk a legújabb ipari padló trendeknek megfelelő nagytáblás padlók kivitelezésének kritikus kérdéseire.

Parkoló Budapest Vaci utca
4/6
Parkoló Budapest Vaci utca

A nagytáblás ipari padlók mai trendje

Magyarországon néhány éve még általánosnak számító 5x6 méteres raszterek helyett, az esetek körülbelül 80%-ban ma már 400m2 feletti, egybefüggő nagytáblás betonfelületek készülnek. Az elmúlt évek alapvető megrendelői igénye lett az esztétikus megjelenésű, kis karbantartási igényű „fuga mentes" ipari padló, azonban, ha a beton összetétele nem követi ezt a változást, akkor a jelentősen megnövekedett méretek valódi rizikófaktorként jelentkeznek a repedések kialakulásában. A Mapei a betonadalékszerek területén számos új innovációval lépett a piacra annak érdekében, hogy a megváltozott igényeknek és követelményeknek megfelelő minőségi beton előállítható legyen. A FLOOREXPO szakmai fórumon nagy hangsúlyt kapnak az innovatív padlómegoldások és ezek között is a legújabb trendekre adott válaszként a nagytáblás ipari padlók biztonságos kivitelezésnek kérdése.

Ezeket az innovációkat már számos projekt esetében kipróbálták és világszerte használtak. Felhasználásukkal készült többek között a zalacsányi Zala Springs Golf Resort, az olaszországi Sant'Agata Bolognese városában található Lamborghini bemutatóterem, egy Montelcinóban fekvő hangulatos borospince, a herceghalmi Abacus Hotel vagy a Mapei sóskúti raktára, valamint Budapest belvárosában a Váci utca egyik felső kategóriás parkolója is.

Lamborghini Mapei Sant'Agata Bolognese Italy
3/6
Lamborghini Mapei Sant'Agata Bolognese Italy

Sport, minden szinten

A Mapei az elmúlt években az amatőr és profi sport, valamint a különböző edzésformák kiszolgálásra számos professzionális megoldást fejlesztett. Ezen sportburkolatok biztonságosak, versenyképes költséggel készülnek és tartósak, emellett pedig kiemelkedően látványosak is. A cég megoldásai révén csökkenthető a kivitelezés ideje is: újépítés vagy felújításra váró aszfalt vagy betonpályák esetén is egyszerű és gyors munka.

Dabas sportpálya Mapei
2/6
Dabas sportpálya Mapei

Dabas város vezetésének a célja az volt, hogy egy olyan többfunkciós csarnokot hozzon létre, amely egyaránt megfelelő lehet gyerekek és akár élsportolók számára is, több sportágban. A sportburkolati lehetőségeket tesztelve találkoztak a Mapei TNS rendszerével. A város vezetésének személyesen is lehetősége volt megtekinteni és kipróbálni a fent említett rendszert Olaszországban, a Mapei mellett pedig az ott tapasztalt minőség miatt döntöttek. A beruházásban hosszában egy futsal pálya, keresztben pedig 3 teniszpálya került kialakításra.

A FLOOREXPO szakmai fórumon nem csak megtekinteni lehet majd az itt említett anyagokat és találkozni megvalósult példákkal, de támogatást is lehet kapni a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át egészen a jövőbeli karbantartási munkák szakszerű elvégzéséhez.

 

További információ, a nap teljes programja és a regisztráció elérhető a www.floorexpo.hu weboldalon.

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk